Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőt, olyan 20 év körülieket van értelme utcán leszólítani?
Figyelt kérdés
mennyivel reagálnak másként a nők az utcán általában, mint például szórakozóhelyen?
tegyük fel, hogy szemez,
szemezésnél tuti módszer?
de tegyük fel, hogy nem szemez
2013. jan. 11. 12:03
2/21 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy minden nő más. Én nem reagálnék rá. De ki tudja, más mit tenne....
3/21 A kérdező kommentje:
tehát továbbsétálnál és meg sem hallanád, vagy úgy csinálnál, mintha nem hallottad volna?
2013. jan. 11. 12:08
4/21 A kérdező kommentje:
talán azért nincs értelme, mert annyi retardált jár az utcán,
meg én az általános véleményre vagyok kíváncsi a nők részéről
2013. jan. 11. 12:09
5/21 anonim válasza:
Szerintem ha sétál az azt jelenti, h megy valahová, talán még siet is. Szerinted mi szüksége valaki zaklatására?
6/21 anonim válasza:
Tuti nem. Csak sallereket fogsz kapni meg beszólásokat.
8/21 A kérdező kommentje:
idióta gyökerek ne válaszoljanak
kort és nemet is írjatok, miután válaszoltok
és nem, nem mindenki siet, például én is csak egy vajért ugrottam le az előbb.
2013. jan. 11. 12:30
10/21 A kérdező kommentje:
attól még más is leugorhat vajért
de már írtam, hogy hülyeséget ne írjatok, csak a kérdésre válaszoljatok!
2013. jan. 11. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!