Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőt, olyan 20 év körülieket van értelme utcán leszólítani?
mennyivel reagálnak másként a nők az utcán általában, mint például szórakozóhelyen?
tegyük fel, hogy szemez,
szemezésnél tuti módszer?
de tegyük fel, hogy nem szemez
hűűű b+ de nagyot mondtál, hülyére nevetem magam -.-
unatkozó gyerekek meg idióták ne írjanak, ezt már mondtam
Semmi értelme, ne marra való. Azok akik állatira foglaltak, emg személyes sértésnek veszik ha le mered szólítani! Gyülölik, ennek már nem egyszer hangot is adtak ITT! nem nekem mondták, de van benne logika is. Szar hangulata van, siet, van éppen kúrópartnere, akkor te labdába nem rúgsz. Útván mindenki közöny, és megy a saját köreivel a maga dolgára. Külsősöknek általában kuss van!
Szórakozóhelyre meg kimondottan azért megy már amelyik, hog felszedjen valami reménykeső pasast. Ennyi. mindennek megvan a közege, célja. Útcán legalább 80% os a bukási arányod, akárki is vagy. Szórakozóhelyen 50 %. Ha nem szeretsz pofáraesni, akkor a közterületen ismerkedés erősen kerülendő!
Radásul a szemezés semmit nem jelent. Van amelyik unatkozik, nem érdekled csak úgy bámul méricskél, mert épp nem a rozsdás buszajtót akarja nézni, annál egy fokkal többre tart, de kevés vagy attól még te neki... Van amelyiknek meg állatira tetszel, és pont ezért nem akar rádnézni, mert nehogy azt hidd ő egy könnyűvérű ribanc amiért mer bámulni tégedet, vagy úgy van vele,hogy kisebbségi komplexes és előre eldöntötte magában,hogy úgyse jönne össze veled, ezért inkább rád sem néz. AKármi lehet!! A szemezés semmit nem jelen! semmit nem ér.
Bárki nézhet, figyelhet akárkit akármilyen idíttatásból, az még nem szerelmi vonzódás. Felejtsd el!
micsoda pesszimizmus
te nagyon el lehetsz keseredve
Csatlakozom a #15-öshöz, ezért nem is ismétlem meg a szavait, csak kiegészítem.
A 25 évem alatt nem láttam, illetve nem hallottam olyan párról, akik az utcán/boltban/helyi buszon ismerkedtek meg. Viszont már többször is hallottam lány ismerősöktől, hogy "valami szerencsétlen" megpróbálta felszedni a buszmegállóban/utcán. Ilyenkor az esetek 90%-ában sem az idő, sem a hely nem megfelelő az ismerkedésre. Például egy buszon senki sem szereti, ha valaki teszi neki a szépet, és közben még 20-an bámulják, hogy vajon beadja-e a derekát illetve ha valakinek sz@r napja volt, akkor lehet, hogy akkor is ingerülten küld el a búsba, ha mondjuk egy szórakozóhelyen összejönne veled.
az hogy ezen a gagyi szar oldalon minek adnak hangot, ebből te ne vond le a konzekvenciát
semmire nem jó ez az oldal, nem a valóságot tükrözi.
te is csak a tapasztalataidat erről a szr oldalról szerezted, akkor mégis mit számít a véleményed?
velem tavaly történt meg először, hogy leszólítottak.
vagyis valami közvéleménykutatáson voltam egy házban, az első emeleten és egy ott dolgozó srác végig lekísért, közben kérdezgetett, hogy hova járok, mit szeretek csinálni, hány éves vagyok stb stb... mindenre normálisan válaszoltam, aztán megkérdezte, hogy nem megyek-e el vele teázni... elég kínos volt mert 1) velem még nem volt ilyen 2) épp a barátomnak mentem ajándékot venni aztán vele találkozni...
kellemetlen volt ott állni vele szemben nézni ahogy reménykedve bámul, aztán elutasítani :S... ezért nem jó utcán ismerkedni szerintem, buliban/neten/stb már lehet, hogy alapból úgy 'indulsz', hogy tudod, foglalt-e a lány... ez sokat segíthet.
engem zavarnak az ilyen helyzetek...
de ha szingli lettem volna és a pasi pont az esetem, akkor is kellemetlen lett volna... pláne, hogy rögtön a TELEFONSZÁMOMAT kérte el, amit azért nem adok meg csak úgy... maximum egy e-mail címet kaphat, vagy fb-n bejelölhet...
19/L
15 ös vagyok! utánam lévő a kiegészítéseddel, pontosan ,te is jól látod 17 es. Nem elkeseredettség, habár lehet mégis lesúlytó, de ez a nyers valóság. Állati nagy máker meg csúcs fickó kell legyél,hogy ez menjen. Kb. egy Alain Delon egy tűzpiros Porsche nyitottettejű verdából kifüttyent a lánynak aki épp siet a csori barátjához, akit már kicsit unogat is ,akkor esetleg lehet,hogy átgondolja kivel tovább, de csak egyszerü fickó a buszmegállóban meg az utca közepén nőzne gesztust azt hidd el , les se szarják! Felejtős nagyon. És itt az előttem szóló lány is egy újabb ilyen hozzászólással, ami csak alátámasztja. sorra látni ezeket a beszámolókat fórumokon a lányoktól.
De gondolkozz már kérdező! Van benne logika. Flnek, idegen senki vagy számukra, semmi támpont ,túl nyitott világ a közterület, és a mai rohanó világban senki nem ér rá. A jó nők meg általában mind foglaltak szoktak lenni,mert már szórakozóhelyen, oktatási intézményben, vagy sportlétesítményekben rég lecsaptak rájuk. Te meg ezzel az útcán csövezünk magunknak leányzót hozzáállással eléggé le leszel sajnálva.
Persze lehet próbálkozni egész nyugodtan, mi nem tiltjuk meg neked, hajrá, sok sok sikert hozzá, csak ne essen rosszul ,ha úgy takarítanak el, hogy a lábad nem éri a földet. Vagy még erre se méltetnak, csak közönnyel elmennek melletted, mert más faszikon agyalnak éppen, és nem rólad. De 100 ezerből 1 lehet hogy össze fog jönni. sak bírjad önérzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!