Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is megfigyelte már, hogy a lányok felszínesssége aszerint változik, hogy ők milyenek jellemre?
Például egy beképzelt, elkényeztetett, egoista, nagyképű, nagyszájú csaj csak is jóképű, magas pasival jönne össze és mondjuk engem ő tuti rondának tartana.
Ellenben egy önbizalomhiányos, félénk csúnya lány szemében én lennék a legjobb pasi(tapasztaltam már nem is egyszer, pedig egyáltalán nem vagyok se magas, se egy adonisz, de még jóképűnek sem tartom magamat)
Olyan is volt, hogy egy szép lány, aki értelmes és normális volt tartott helyesnek, de ez nagyon ritka, mert azért a szép lányok is tudják, hogy kaphatnak jó pasit.
Szóval a ronda fiúknak a legjobb, ha önbizalomhiányos, visszahúzódó, értelmes, de szép lányokra vadásznak, mivel így lehet a legnagyobb esélyük egyszerre vonzó és rendes barátnőre szert tenniük.
Annyi osszefugges van csak a szep lanyok es a nagykepuseg kozott, hogy van amelyik azert valik azza, mert tudja, hogy sokmident megengedhet maganak. Persze az igazan ertelmes lanyok akkor sem rib@ncosodnak el ha tudjak magukrol, hogy jol neznek ki. Es egy ronda lany is ha kap maganak egy ronda pasit akivel azt csinal amit akar, akkor ugyanitt vagyunk. Nem lehet igy altalanositani, hogy aki SZEP az rib@nc es aki NEM SZEP az mind rendes es ertelmes. NEM lehet kulso alapjan itelkezni. Nem lehet senkirol sem leolvasni, hogy milyen, talan az ember szemeben latszanak bizonyos dolgok, meg vannak szakemberek akik az arcodbol tudnak kovetkeztetni a jellemedre, de nem pontos egyik sem. Ezert mondjak az oregek, hogy leeltel valakivel egy eletet es meg ugysem tudsz mindent rola.
Ui: Sajat peldambol: lattam tobb szep lanyt is atlagos pasival es nagyon sok ronda lanyt almodozni, meg nagykepuskodni, szal nem teljesen helyes az elmeleted.
"Nem igaz. A nők 80%-ának a magas, jóképű (ez kb. 20 év alatt a buzıs, afelett a férfias arcot jelenti), sötét hajú, kék szemű, izmos, de nem túl kigyúrt, jobbára szőrtelen férfiak jönnek be. A maradék 20% ízlése is legfeljebb 1-2 dologban különbözik ettől, és szintén 1-2 dologban hajlandók engedni. Ha mindenben ennek az ellentéte vagy, akkor viszont esélyed sincs."
Nagy király lehetsz,hogy ha végigkérdezted az összes nőt a Földön.
A statisztikák sz@rt se érnek.Megkérdeznek 1000 nőt,hogy neki mi az ideálja és azt mondják,hogy a nők átlagban ezt,vagy azt szeretik.Na itt hibádzik a képlet,mert nem a nők átlagban azt kedvelik,hanem azok a nők akiket ők kiszúrtak a tömegből,azoknak az átlagának ideálját tudták meg.A statisztikai adatok,csak akkor adnak pontos értéket,hogy ha teljes körű felmérést végeznek.Magyarul,hogyha fogják az összes nőt és megkérdezik a véleményüket,akkor kapnának valós adatokat,az ilyen tanulmányok és statisztikák.Addig amíg ez nem történik,meg addig csak egy teória az egész,ami nem éppen stabil lábakon áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!