Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is megfigyelte már ezt?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre a környezetemben, hogy legyen akármilyen csúnya is vagy kövér, igénytelen egy lány biztos, hogy már van párja vagy hamarabb elkel, mint egy átlagos srác, akik közül nem is egy még jóképű is mégsem kell a lányoknak.2012. dec. 11. 14:10
2/6 Pink Passion válasza:
Azért van ez így, mert a "jóképű pasik, akik senkinek sem kellenek" nem viselkednek olyan normálisan egy párkapcsolatban, mint egy szegény dagadt csaj, de ha rendesek, akkor valószínűleg ők is meg fogják találni a párjukat abban az esetben, ha nem olyan nőket keresnek maguk mellé, akik dísznek alkalmasak, de párként nem.
3/6 Dorky válasza:
:DDDD
Igen, tényleg!
Nekem volt egy oszt. társam közép suliban, és nem mondanám, hogy nagyon dekoratív csajszi volt....sőt...de pasija mindig volt...el voltunk hűlve, hogy mindig mással látjuk. Hozzá kell tenni még, hogy ráadásul nem is rossz pasikkal...
4/6 Jézus :) válasza:
Ez csak a tizenéveseknél van. Vagyis én úgy vettem észre.
5/6 anonim válasza:
Én még nem figyeltem meg, viszont, nem lehet, hogy azért van, mert az ilyen átlagos srácok nem kezdeményezőek? Illetve visszahúzódó, félénk esetleg, vagy csak simán zt várja, hogy majd az ölébe hulljon egy-egy csaj.
6/6 anonim válasza:
én pont fordítva láttam, bár nem figyelem annyira ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!