Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is megfigyelte ezt, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is megfigyelte ezt, vagy csak én?

Figyelt kérdés
Ha egy lánynak nem jön be egy fiú és lerondázza az oké, nem gond, de ha egy fiúnak nem jön be mondjuk egy csúnya, kövér lány, akkor egyből mindenki úgy néz a srácra, mintha a világ legnagyobb szörnyetege lenne, meg hozzávágják, hogy mit képzel magáról, valaki még azt is, hogy mit válogat, mit képzel magáról, örüljön, hogy van lyuk.
2012. júl. 10. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát én nem figyeltem meg, de nagyon sok ronda és kövér lány van attól még:DD 24F
2012. júl. 10. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen ezzel egyetértek :D

20/F

2012. júl. 10. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
ezt én is észre vettem már :))))
2012. júl. 10. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát ez a gáz azzal ha valaki jóképű. Nekem is sokkal jobb volt így utólag míg nem voltam "jó pasi" addig egy lány sem jött oda, most meg napi szinten kell elküldeni őket. Nem szívesen teszem, mert annak idején engem is küldtek el és nem volt a világ legjobb élménye. "Nem tudod mi lehet belőle", "mit veszíthetsz" mondták nekem is, aztán mi lett? Csökkent önbecsülés kevesebb önbizalom, torz testkép. Szarul van az egész párkeresés megoldva.

Különben a pasinak első helyen annyi a dolga, hogy személyiség terén mutasson kiemelkedőt, lányoknál pedig elsősorban a külső megfog belső megtart. Hiszen a fiúk kezdeményeznek, vagy kellene így lennie.

2012. júl. 10. 20:03
 5/9 anonim ***** válasza:
vaze csöpp ésszel tudhatnátok hogy a női nem sokkal érzelmesebb, magára veszi a sértéseket, ti is lehettek azok, de nagy átlagban nah... még is máshogy esik nekünk, mint nektek, és máshogy is áll a dologhoz a "világ". nem mondom h ez olyan baromira igazságos... de hát ez van :D
2012. júl. 10. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez így van...Sajnos...Faterom annak idején azt mondta nekem: Fiam, a nőket ne akard megérteni, úgysem tudod.
2012. júl. 10. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:

De, énis megfigyeltem. 170 cm vagyok, 70 kg. A mai világban a 170 cmhez legyél 40 kiló, de legyenek csöcseid meg jó segged. De az se baj, ha tök léc vagy, mert ez a szép alak. Persze a tényleg dagadtaknak énis megmondom a véleményem, mert tök nagyképűek, hogy milyen szépek meg milyen sok pasinak bejönnek, pedig alig férnek be az ajtón, DE még rondák is. Lehet azért, mert fiú társaságban szoktam lenni, és megszoktam h véleményeznek. Nemtudom. :D

A csúnya fiúkat én megszoktam sajnálni, akik nem nagyképűek, és jóba vagyok velük. De ha nem, és nagyon ronda, nagyokat szoktam röhögni xD.

:) 16/L.

2012. júl. 10. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:
170 cm, 60 kg* bocsi, elirtam.:D
2012. júl. 10. 20:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Na akkor kedves 7-es hozzászóló lány. Nincs kedved ismerkedni? Privátba írhatsz ha gondolod :)
2012. júl. 10. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!