Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti hanyadik randi után hívjátok el a fiút/férfit magatokhoz?
Nem feltétlenül arra gondoltam, hogy mikor fekszetek le vele. Én már hívtam el úgy is fiút magamhoz, hogy nem feküdtünk le, pedig nem 15-6 évesek voltunk.
Nálam ez az elhívom-nem hívom téma mindig nagy gondolkodást okozott, hiszen akkor már valószínűleg a szüleimmel is összefut az illető (mivel 20 éves vagyok, velük lakom még). Nálatok ezzel mi a helyzet?
Az én helyzetem az hiszem, speciális:)
Kollégista voltam, előtte nem randiztam, egyszer volt hogy értem jött egy srác, de csak a kapuig, ott váltott pár szót a szüleimmel, aztán mentünk a városba.
A kollégiumba gimi alatt nem jöhetett be külsős, így akivel akkor randiztam, azzal mindig nyilvános helyen voltunk. Az utolsó évben volt egy komolyabb barátom, hozzá én mentem ki többször.
Egyetemen is kolis voltam, a szintünkről jöttem össze egy sráccal. Itt megint értelmezhetetlen a "mikor hívom el magamhoz" kérdés :D
Aztán összeköltöztünk. Az anyagiak miatt miután tönkrement az a kapcsolat,még ott laktam egy ideig. A mostani barátommal amikor találkoztunk, inkább nem vittem oda :D Most már vele költöztem össze :D
Hát ha otthon laknék, és akkor találkozna a szüleimmel is, akkor randin nem hívnám el magunkhoz, csak ha már együtt vagyunk egy ideje. (Mostani páromat 2 hónap után ismerték meg.)
De mivel már nem a szüleimmel lakom, így, ha jól emlékszem kb. két hét után hívtam el magamhoz, még nem jártunk, nem is volt semmi, csak filmet néztünk és beszélgettünk.
Azóta már együtt vagyunk :)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!