Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a fiúktól! Miért?
A helyzet a következő: még soha nem nevezett egy fiú sem csúnyának, mindig elismerően nyilatkoznak rólam, az utcán is megnéznek és vannak "udvarlóim" is:D de van egy nagy baj velem.. egy fiú (vagy akár több fiú) társaságában nem tudok feloldódni. Csomó fiúval azért romlott meg a kezdődő kapcsolatom, mert nem megfelelően viselkedtem, gyerekes voltam. Persze nem direkt, nem is gondoltam, hogy ilyen gáz a dolog, de sokszor még az is előfordul, hogy nem merek egy fiúra rámosolyogni vagy beszélgetni vele, csak akkor hogyha ő kezdeményezi a beszélgetést és természetesen viselkedik, jófej mert akkor én is feloldódom. De amúgy nincsenek is nagyon fiú barátaim, mert nem megy olyan könnyen a közvetlenség a társaságukban. Ez miért van és hogyan szüntethetném meg?
17/L
Ne légy már nevetséges! A fiúk azért vannak, hogy rajongjanak a lányokért. Megkell szokni és élvezni ezt. :)
A válaszok között mint látható vannak fiúk is ugyan így lányokkal. Egyszerűen légy nyitottabb nyugodtabb lazább. Fölösleges mindenre rástresszelni, csak nyugi. Élj, könnyű, ennyi!
A zene is sokat tud segíteni, gondolkozol, elmélkedsz, megérted a szöveget, a lényeget és megtanulod irányítani önmagadat ezalatt. Sok sikert!
Hangolódj rá és indulhatsz! ;)
Nincs ezzel semmi baj...Nálunk is sokan vannak így fordítva ;)
17/F
Akinek van kedve, írjon... szívesen segítek :)
(és ez nem az a tipikus duma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!