Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "félek" a fiúktól? Hogyan küzdhetném le ezt az érzést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
ezt nem te írtad ki? ha nem, akkor érdemes elolvasni.
Hidd csak el, mi is legalább annyira zavarban vagyunk. Hallottál már fiukat nagy hangon csajokról beszélgetni meg láttad már h. oda füttyentenek egynek? Na ha párbeszédre kerülne a sor remegne kezük lábuk...
Ha pedig valaki rád mosolyog, vagy jobbat tudok TE mosolyogsz rá valakire, hidd el a reakció magáért fog beszélni.
Ha nem vagy csúnya (márpedig senki se az) semmi baj nem történhet, csak szépen lassan meg kell szokni az adódó helyzetet :)
Sok sikert!
Szeretnék segíteni, ha tudnék, de sajnos nem tudok, mert magam is olyan vagyok mint Te kérdező, csak éppen fiúban. Én is vágyom már egy barátnőre, de nálam is a félénkség a legnagyobb probléma és visszatartó erő.
De ha gondolod írj privát e-mailt, talán két hasonló ember közelebb tudna jutni a megoldáshoz.
21/f
Képzeld én ugyanígy érzek csak a lányok iránt.
Sztem nincs más esély nagy levegő azt hadd szóljon. 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!