Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napra mit adjak a lánynak?
Figyelt kérdés
Egy évvel idősebb a lány, egy suliba járunk, ő 18 és én 17. Egy hete ketdtünk el ismerkedni egymással. Holnap fogom őt kikísérni az állomásra, szóval lesz időnk beszélgetni, ismerkedni.
Van egy bő hetem Valentinig és szeretnék neki adni valamit, hogy érezze azt, hogy többet jelent ő nekem, mint más lányok.
Egy finom Milka csoki megfelelne szerintetek? Mondjuk eper ízű. Nem akarok túlzásokba esni, mert nem tudná mire vélni.
Adnátok esetleg ötleteket, hogy hogyan tudnék közelebb kerülni a lányhoz?
2013. febr. 4. 22:06
11/17 anonim válasza:
Adsz neki egy csokit valentin napkon,miért lenne ez korai ez csak egy milka csoki,apróság biztos örülne neki,hogy gondoltál rá,odaadod és majd jön magától hogy mit mondj...
12/17 A kérdező kommentje:
[utolsó] én is így tervezem :-)
2013. febr. 4. 22:29
14/17 A kérdező kommentje:
...ez lényegtelen
2013. febr. 4. 23:01
15/17 anonim válasza:
vegyél neki egy kan disznót az biztos tetszene neki :D
16/17 anonim válasza:
képmutatás az egész marketing fogás sajnos:) nem egy naptól függ hogy veszel e neki valamit, ezt bármikor megteheted szerintem nem függ egy dátumtól de sztem valami apróság,csak nehogy "nyomulásnak" vegye na hajrá :D
17/17 anonim válasza:
Ez így teljesen korrekt:)
Esetleg....egy szál rózsa?:) csak 'barátság' rózsa :D
Jó, mondjuk így elég hülyén hangzik,de fő hogy gondoltál rá, és mint ahogy Te is mondtad, szeretnéd, ha érezné hogy ő több mint egy másik lány. hajráá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!