Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napra írjak üzenetet olyan lánynak aki szeretnék meghódítani? (tehát még nem vagyunk kapcsolatban)
Viszonylag gyakran beszélünk MSN-en, általában ha rossz kedve van sikerül felvidítani, és néha ő is elejt 1-2 utalást arra hogy szimpatikus vagyok neki...de lehet hogy ezt csak én gondolom így :)
Szóval szerintetek küldjek képeslapot? Milyen szolidabb szöveget érdemes bele írni?
20F
Szolidabb? meg akarod hódítani, vagy csak kedveskedni szeretnéél? ...szerintem írd le neki hogy mit kedvelsz benne, meghogy miért szeretsz vele lenni6 beszélgetni
és ha bele mered írni akkor írd le neki hogy mit érzel iránta. de csak őszintéén :D
ez tutira bejön a csajnak, hogyha viszonozza az érzéseid:D
szolidabb szöveg? attól függ..
Mennyi idős a lány? És élőben mennyit beszéltek, vagy hol tudtok beszélgetni? mert csak az msn-t említetted..
szerintem tuti örülne neki!
de akár utalhatsz is rá h neked többet jelent mint egy barát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!