Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valentin napra mit adjak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin napra mit adjak a lánynak?

Figyelt kérdés

Egy évvel idősebb a lány, egy suliba járunk, ő 18 és én 17. Egy hete ketdtünk el ismerkedni egymással. Holnap fogom őt kikísérni az állomásra, szóval lesz időnk beszélgetni, ismerkedni.

Van egy bő hetem Valentinig és szeretnék neki adni valamit, hogy érezze azt, hogy többet jelent ő nekem, mint más lányok.

Egy finom Milka csoki megfelelne szerintetek? Mondjuk eper ízű. Nem akarok túlzásokba esni, mert nem tudná mire vélni.

Adnátok esetleg ötleteket, hogy hogyan tudnék közelebb kerülni a lányhoz?

2013. febr. 4. 22:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
túl korai.
2013. febr. 4. 22:08
 2/17 anonim ***** válasza:
Én is tervezem, de ha nem is "járásból", de gesztusból adhatok, nemde?
2013. febr. 4. 22:08
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Fa.zt!
2013. febr. 4. 22:09
 4/17 anonim ***** válasza:
Kis apróság bőven elég,milka vagy boci csoki vagy esetleg egy szál rózsa,vagy a kettő együtt!
 5/17 anonim ***** válasza:
Ne majmold amerikát.
 6/17 A kérdező kommentje:

Valentin napon is találkozok vele, ha nem mondanám neki, hogy pl. Boldog Valentin-napot, akkor lehet tuskónak tartana.

Ha mondanám neki, de nem adnék mellé semmi apróságot, akkor szerintem az úgy nem "teljes".

Ha pedig mondanám is neki+ csoki is menne mellé az pedig túl korai lenne?

Mi legyen?

2013. febr. 4. 22:11
 7/17 anonim ***** válasza:
2013. febr. 4. 22:12
 8/17 A kérdező kommentje:
Utálom a Valentin-napot.. a kereskedelem jól jár vele, viszont ez is "meghódította" Európát és ma már természetessé vàllt sokaknak.. (mindenkinek)
2013. febr. 4. 22:12
 9/17 anonim ***** válasza:
ne általánosíts már, nem mindenki hódolt be ennek a kitalált ünnepnek.
2013. febr. 4. 22:14
 10/17 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok egyedül így? O:-)
2013. febr. 4. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!