Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napra mit írja a lánynak?
Figyelt kérdés
pl: Szerelmes idézetek,...2010. febr. 3. 19:15
2/10 anonim válasza:
pl.: Google -> szerelmes idézetek ;)
3/10 anonim válasza:
Szerintem az a legőszintébb szívből jövő idézet, amit te magad írsz neki a saját érzéseiddel. Nézegethetsz verseket, vehetsz belőle ötleteket, de szerintem egyedibb és szebb a saját:)
4/10 anonim válasza:
"ha jössz baszni hozd anyád is, meg a kutyát" na, ez egy rövid, célratörő, hatásos sms valentin napra
5/10 anonim válasza:
Ezzel akarod meghósítani, vagy már régóta randizgattok, esetleg már jártok is? Ha erre válaszolsz, könnyebb tippet adni.
6/10 A kérdező kommentje:
Csak most lenne a kezdet...
2010. febr. 6. 20:18
8/10 anonim válasza:
Én az NLCafén olvastam párat.
Keresek egy tökéletes párnát. Azt hiszem, hogy valahol a tied mellett van.
Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni.
A világ számára csak egy személy vagy, de számomra te vagy a világ.
Ha könnycsepp lennél a szememben, sohasem sírnék, nehogy elveszítselek!
Ha a szívem akkora volna, mint a világegyetem, akkor sem volna elég hely benne, hogy beleférjen mindaz a szeretet, amelyet irántad érzek.
Kicsim, csak azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e izomlázad, mert egész nap itt motoszkáltál a fejemben!
10/10 A kérdező kommentje:
Kössz nagyon szépen !!!
2010. febr. 10. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!