Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napos kapcsolatkor mit vegyek egy lánynak Valentin Napra?
Mind1, hogy mit adsz neki, a lényeg, hogy kimutassa, hogy fontos neked, és törődsz vele...A legjobb választás szerintem is a vörös rózsa (kizárólag 1 szál), és van a Scherry Queennek is ez a szép vörös bon-bonja, szív alakú dobozban...:) Az sztem úgy tökéletes, ha a rózsát tixoval ráragasztod a dobozra...:)
Én is ezt adtam a páromnak, igaz, mi már 3 hete együtt vagyunk, csak sajnos nem tudunk túl gyakran találkozni, ezért kénytelenek voltunk a Valentín napot korábban tartani...Ő majd elolvadt tőle:)
-Reaper- [22/F]
Szntem a legjobb ajándék egy szál vörösrózsa és mellé egy ari kis plüss kulcstartó...
A rózsa az szép, és a lányok is szeretik...
A plüss kulcstartó az cuki és praktikus (ráadásul a kulcscsomóját magával viszi az ember mindenhova... )
Sok sikert!!! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!