Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik ilyen sokan a Valentin napot? 15/L
Ha nincs párod hova szeressed de mondjuk én leszarom:D
20f
Mert nincs kivel töltenünk :)
14/F
Mert ez egy Amerikából átvett szokás, sokan nem tudják kivel tölteni ezt a napot.
Ha meg van valakinek párja és mégse ünneplik az azért van, mert nekik mindennap Valentin nap.
Nem egészen értem ezt az "ünnepet". Ha valakit szeretek, nem kell erre külön fenntartani egy napot, hogy kimutassam. Mondjuk nekem van több dolgom is, amik másnak furcsák lehetnek, pl. a karácsonyt is utálom... :D
16/L
Kedves Kérdező!
Mert igazándiból nem is a "szerelmesek ünnepe" hanem a kereskedőké! Az a célja, hogy minél több felesleges kacatot megvásároljanak egymásnak az emberek. Ha valahogy mégis meg akarjátok ünnepelni, keféljetek egy jóízűet és kész. Annak több értelmét látom.
Üdv.: 16/L
Azért, mert bármilyen újságot nézek, bármilyen oldalt a neten minimum 1 valentin napos cikk van, és ez még a jó eset. Most komolyan, ha van párod és megakarod lepni legalább gondolkozz el egy kicsit, hogy minek örülne leginkább. Az újságíró nem igazán tud jó tanácsot adni, hiszen nem ismeri a párodat, csak te ismered, neked kellene tudni minek örülne.
Másrészt ez is a pénzről szól...Kicsit érdekes, amikor azt olvasom tanácsként, hogy vegyen a fiú a lánynak egy szép csokor virágot, bonbont és valami maradandó ajándékot. Miért? Minek ennyi minden? Egy szál virág jelképesen, vagy egy kis bonbon, esetleg valami apró ajándék még oké, de minek ekkora felhajtás.
Másrészt ha lenne barátom, mindennap szeretném, nem csak valentin napon. Sőt, bármely nap meglephetem valami aprósággal, aminek örül, és ő is engem. Bármelyik nap csinálhatunk különlegesebb, jobb programot nem csak valentin nap:)
Egyébként miért örüljek neki, miért várjam, ha eddig sosem volt kivel töltenem?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!