Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik sokan a Valentin napot?
Nem értem , hogy egyes emberek miért írják azt hogy ez egy ünnep ahol romantikára vannak ráeröltetve egyes emberek,meg hogy ez az ünnep is csak a kereskedelemnek jó(akkor ne legyen se karácsony se húsvét se semmi más)
Meg hogy sokan nem is romantikusak
Vannak aki azt mondják nem szeretik a romantikát és még is ha belecsöppennek akkor élvezik.
Hová fajul ez a mai világ???
A baj az, hogy egy napon az évben rád akarják erőszakolni a romantikát. És itt hangsúlyoznám az "egy napont".
Miért pont ezen a napon? Miért nem előtte 1 nappal, utána 2-vel vagy akár minden nap? Erre válaszolj!
Egy feleség
Egy Feleségnek!
Én nem csak ezen az egy napon szeretek romantikázni!!!
Ez az egy nap kíváló lehet egy ellaposodott kapcsolatnak a feljavítására vagy esetleg egy mérföldkő átlépésére!Lehet hogy ez számodra egy nap, de az Én számomra csupa emlék és csupa jó dolog amiket még meglehet csinálni!
Lehet ,hogy be vagy savanyodva ,mert nemkaptál az Úradtól kellő kedvességet???
Vehetném pl. az ajándékozást. Az emberek annyira kötelezőnek érzik ezek a napon a virág meg szivecskés bóvlik vásárlását, hogy az árusítók akármilyen áron kínálják, kénytelen vagy megvenni. Mert ugye szégyenben nem maradhatsz, hogy semmi "valentin-trendit" nem vettél.
Nem magával a Valentin-nappal van bajom, hanem a körülötte lévő felhajtással, pénzhajhászással. Ilyenkor nem látok mást, csak hogy hogyan nyúljanak le még több pénzt a trendi fiataloktól.
És hogy "hová fajul ez a mai világ???" Sajnálom, szerintem hülyeség az USA majmolása. Sőt annyira elfajult, hogy Halottak napja előtt egy gyerek a GYK-n megkérdezte, milyen csínyt csináljanak, ha nem kapnak cukrot, mikor leutánozzák a filmekben látottakat. Csak azzal nem számolnak, hogy nálunk ez az "ünnep" másról szól, mint az USA-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!