Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik sokan a Valentin napot?
Nem értem , hogy egyes emberek miért írják azt hogy ez egy ünnep ahol romantikára vannak ráeröltetve egyes emberek,meg hogy ez az ünnep is csak a kereskedelemnek jó(akkor ne legyen se karácsony se húsvét se semmi más)
Meg hogy sokan nem is romantikusak
Vannak aki azt mondják nem szeretik a romantikát és még is ha belecsöppennek akkor élvezik.
Hová fajul ez a mai világ???
Szerintem nem csak ez a nap az alkalmas arra, hogy egy ellaposodott kapcsolatot feljavítsunk. Miért nem javítottunk rajta korábban? Miért hagytuk ellaposodni?
A Valentin-nap egy amerikai baromság, csak azért, hogy legyen kinek eladni a sok szar szíves macit meg virágot. Miért csak ezen a napon kell szeretni a másikat, romantikázni? Látom itt oldalt a hirdetést, vegyél valentin napra szexi fehérneműt. Miért pont valentin napra? Én egy sima hétköznapon is meglepem a párom egy dögös szerkóval, teljesen rendben van a kapcsolatunk, a szex is, dugunk mint a nyulak, bárhol, bármikor, nem kell hozzá valentin nap.
Mert a fél családom ezen a napon halt meg egy szörnyű balesetben.
De amikor még éltek, akkor is úgy gondoltam, hogy ez egy felszínes, hazug, anyagias, képmutató ünnepnek csúfolt amerikai baromság. A karácsony szintén ilyen, a húsvétot meg gondolom már sokan nem ünneplik.
Visszatérve a valentín naphoz: azt meg soha sem értettem, hogy miért kellenne ilyen giccses, használhatatlan baromságokat venni a másoknak, ami pár nap múlva úgyis a kukában köt ki.
Ami meg felháborít, hogy lehülyéznek és bűntudatot akarnak kelteni bennem, ha nem veszek semmit ezen a napon, ami ugyanolyan, mint az összes többi.
Hát rossz emlékek,vagy csak nincs kivel tölteniük és nem tudnak örülni más boldogságának és ilyenkor érzik igazán hogy egyedül vannak. mondjuk én is egyedül leszek most de nem keseredek el...majd csinálok egy szingli bulit:D
egyébként nemtom akik igazi romantikus párkapcsolatban élnek azoknak minden nap valentin nap:Dlegalábbis nekem az volt.
Meg néha egy kicsit mű az egész én úgy érzem..erőltetett a sok képes lap.rózsa csokii bár ennek inkább Amerikában van kultusza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!