Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
így lehet valentin napot tartani?
Figyelt kérdés
2,5éve jártunk a barátnőmmel!ő két hete szakított mert nem bízik önmagában és mások is összezavarták de még szeret beszélünk is meg találkozunk is és szeretném visszahódítani.És ugye holnap valentin nap és arra gondoltam hogy meló után én elmennék hozzá pl bonbonnal meg valami verssel és mikor odaérnék hozzájuk a kapura akasztanám a bonbont írnék neki egy sms.t ő kijön és mikor a kapuban van elé állok és mondanék egy rövid verset!szerintetek,2011. febr. 13. 18:56
1/6 anonim válasza:
Hát, ha a barátnőd ilyen típus, akkor esélyes, hogy bejön. Én összeesnék a röhögéstől, ha verset szavalnának nekem a kapuban. Szóval a barátnődtől függ a dolog.
2/6 anonim válasza:
"Én összeesnék a röhögéstől, ha verset szavalnának nekem a kapuban. "
detto. A barátnődtől függ(:
3/6 A kérdező kommentje:
ő szereti az ilyeneket(én úgy tudom) de időhiány miatt nem tudtam ilyeneket csinálni...meg régi vágásu a család .. nemrég mondta ha udvarolnék neki végre nőnek érezhetné magát :)
Amúgy ha kis kártyáról olvasom a versikét az nem baj ugye?
2011. febr. 13. 19:08
4/6 A kérdező kommentje:
bocsi ez kimaradt , melyik vers lenne a jobb?
1: Jó érezni, hogy szeretlek
Nagyon és egyre jobban,
Ott bújkálni két szembedben,
Rejtőzködni mosolyodban.
Érezni, hogy szemeid már szemeimben élnek és néznek,
S érezni azt, ha szép, Veled szép
És csak Veled teljes az élet.
2: Hiányzik a hangod, hiányzik a lényed
Hiányzik egész tested, hiányzik tényleg!
Bárcsak itt lennél s nem szenvednék már
Bárcsak azt mondanád itt várok rád.
2011. febr. 13. 19:13
5/6 anonim válasza:
1. :D második nagyon kétségbeesett, szinte könyörgő hatást kelt, hogy maradjon veled/ vegyen vissza(:
6/6 anonim válasza:
Aranyos ötlet, bár az előző válaszolókkal egyetértek abban, hogy a versmondást csak akkor vesd be, ha ilyen típusú a lány. Ha úgy döntesz belevágsz, akkor szerintem semmiképpen se a második verset mondd. :) Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!