Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért látni egyre több és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látni egyre több és több molett lányt vékony, helyes pasival? Ugyanez fordítva miért szenved legtöbbször csorbát és kosarat kap a pasi?

Figyelt kérdés

Ez persze egy abszurd példa, amit mutatok, de tény, hogy ha szétnézek az utcán, akkor rengeteg molett, nem is annyira szép arcú lányt látok, helyes, magas pasival kézen fogva? Fordítva, kövérkés pasit csinos lánnyal csak elvétve, szinte csak ünnepnapokon látni. Kövezzetek meg ha nem így van és vak vagyok. De azt látom, hogy szinte mindenféle csajra elég nagy igény van, de pasiból csak a helyesre van kereslet a nők, inkább a lányok részéről.

[link]

2013. febr. 4. 19:31
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Vékony vagyok, de alacsony és ronda arcú, úgyhogy biztosan nem tetszenék neked :)
2013. febr. 5. 10:56
 42/45 anonim ***** válasza:
Ebben csak az arcot látom esetleg hátránynak, de kitudja mit értesz te "ronda" alatt... nekem az számít, hogy olyan hosszúkás, vékony legyen a test. Hogy ez 190 centi 75-80 kilóval, vagy 165 centi 55 kilóval, lényegtelen.
2013. febr. 5. 10:59
 43/45 A kérdező kommentje:
176 per 78 kiló? Minimális, vagy viszonylag kevés 8% os testzsírszázalékkal?
2013. febr. 5. 17:16
 44/45 anonim ***** válasza:
Ha tőlem kérdezed, fogalmam sincs kép nélkül. Minimális testzsírral lehet jó ha vékony derékban!
2013. febr. 5. 17:33
 45/45 anonim ***** válasza:
Ma is láttam egyet, a lámpánál. A derekát majd át értem volna kézzel, alacsonyabb is volt nálam, az orra kicsit nagy, az arca a haja nélkül csapnivaló. De az a haj! Hátul sima, kissé lenőtt, a feje tetején meg beletúrnivalóan sok... egy ilyen srácba simán bele tudnék zúgni. Mellette egy helyes, magas állt pedig, ez a kis "nyomi" mégis izgibb lett volna.
2013. febr. 5. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!