Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért látni egyre több és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látni egyre több és több molett lányt vékony, helyes pasival? Ugyanez fordítva miért szenved legtöbbször csorbát és kosarat kap a pasi?

Figyelt kérdés

Ez persze egy abszurd példa, amit mutatok, de tény, hogy ha szétnézek az utcán, akkor rengeteg molett, nem is annyira szép arcú lányt látok, helyes, magas pasival kézen fogva? Fordítva, kövérkés pasit csinos lánnyal csak elvétve, szinte csak ünnepnapokon látni. Kövezzetek meg ha nem így van és vak vagyok. De azt látom, hogy szinte mindenféle csajra elég nagy igény van, de pasiból csak a helyesre van kereslet a nők, inkább a lányok részéről.

[link]

2013. febr. 4. 19:31
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Mert a "pasik" könnyen kaphatók. :D

Viccet félretéve, az miért baj, ha dicsérjük a barátunkat? Én is szoktam. Csinos, helyes, kedves. Nincs annál ocsmányabb dolog, mint amit egyes nők csinálnak, lehordják mindenfélének a "szerencsétlent" akit választottak. Akkor minek van vele?

Ez nem feltétlenül dicsekvés. De ha szeretünk büszkék lenni rá? Különben sokszor semmit nem ér, ilyen szempontból, mert a barátnőm "cuki macija" nekem egy "benga nagy állat", az én "csini fiúm" meg neki egy kis "nyomi gizda". :D

2013. febr. 4. 19:41
 12/45 anonim ***** válasza:

De itt kb. mindenki panaszkodik. A vékony azért, mert vékony, most a macis, de rengeteg kigyúrt is panaszkodott már, hogy miért a kis "b.zikat" favorizálják a nők.

Én igen vegyes párokat látok. :)

2013. febr. 4. 19:45
 13/45 anonim ***** válasza:
87%
Mert a lányok sokkal felszínesebbek, nekik a külső a legfontosabb, fiúknak pedig gyakran inkább a belső.
2013. febr. 4. 19:54
 14/45 A kérdező kommentje:
Akkor nem is ugyanannyira fontos minkét nemnek a külső, hanem a lányoknak lényegesebb?
2013. febr. 4. 19:56
 15/45 anonim ***** válasza:
Igen, határozottan.
2013. febr. 4. 20:03
 16/45 anonim ***** válasza:
Amikor az álmaid és a realizmus találkoznak,akkor találod meg a párodat.Akár lejjebb adod,akár nem engedsz abból a bizonyos szintből,a foltod a világban szaladgál,akkor is,ha az a bizonyos folt alkatra vagy kinézetre erősen elüt Tőled.Ezek a dolgok igazából másodlagosak,amikor megtalálod a másik feledet,aki lelki társad,támaszod.Nevezhet bárki felszínesnek,amiért husis,átlagos nő létemre magas,vékony,és jóvágású barátom van,pont nem érdekel.Engem az érdekel,hogy ha együtt vagyunk,tudjuk,érezzük,hogy szükségünk van egymásra.Nem a külső miatt.Ennyi.
2013. febr. 4. 20:10
 17/45 anonim ***** válasza:
66%

Nevetséges, amit írtál, utolsó. Azért vagy vele, mert jóképű és magas. Ennyi.

Vagy talán akkor is összejöttél volna vele, ha ronda lenne és alacsony? Na ugye.

2013. febr. 4. 20:17
 18/45 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az utódok miatt számít jobban a csajoknál a külső. Még akkor is, ha az aktuális pasival nem tervez családot.
2013. febr. 4. 20:18
 19/45 anonim ***** válasza:
61%
Amit 57%-os barátunk mond, az lefordítva úgy fest, hogy minden férfi szép nőt akar, csak ők a végén beérik a csúnyákkal is, csak hogy bedughassák valahová. Ilyenkor sem a bensőbe szeretnek bele, magasról tesznek rá, csupán megkaphatja őket egy akármilyen (általuk is rondának nevezett!!!) lány is. A nőkre itt panaszkodó fiút sosem hallottam még, egyszer sem a lányok benső lelki szépségéről áradozni. Mégcsak azt sem írják, hogy ők előnytelenebb külsejű lányba is bele tudnak szeretni. A lényeg általában az, hogy "ha nincs szép, jó lesz egy ronda csaj is, csak legyen mááár!!!" :)
2013. febr. 4. 20:37
 20/45 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó, legalább 100x írtam azt, amiről te azt állítod, h 1x se láttad. Bár megszoktam már, h ti csajok nem vagytok szívbajosak, ha hazudni kell.
2013. febr. 4. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!