Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látni egyre több és több molett lányt vékony, helyes pasival? Ugyanez fordítva miért szenved legtöbbször csorbát és kosarat kap a pasi?
Ez persze egy abszurd példa, amit mutatok, de tény, hogy ha szétnézek az utcán, akkor rengeteg molett, nem is annyira szép arcú lányt látok, helyes, magas pasival kézen fogva? Fordítva, kövérkés pasit csinos lánnyal csak elvétve, szinte csak ünnepnapokon látni. Kövezzetek meg ha nem így van és vak vagyok. De azt látom, hogy szinte mindenféle csajra elég nagy igény van, de pasiból csak a helyesre van kereslet a nők, inkább a lányok részéről.
Mert a "pasik" könnyen kaphatók. :D
Viccet félretéve, az miért baj, ha dicsérjük a barátunkat? Én is szoktam. Csinos, helyes, kedves. Nincs annál ocsmányabb dolog, mint amit egyes nők csinálnak, lehordják mindenfélének a "szerencsétlent" akit választottak. Akkor minek van vele?
Ez nem feltétlenül dicsekvés. De ha szeretünk büszkék lenni rá? Különben sokszor semmit nem ér, ilyen szempontból, mert a barátnőm "cuki macija" nekem egy "benga nagy állat", az én "csini fiúm" meg neki egy kis "nyomi gizda". :D
De itt kb. mindenki panaszkodik. A vékony azért, mert vékony, most a macis, de rengeteg kigyúrt is panaszkodott már, hogy miért a kis "b.zikat" favorizálják a nők.
Én igen vegyes párokat látok. :)
Nevetséges, amit írtál, utolsó. Azért vagy vele, mert jóképű és magas. Ennyi.
Vagy talán akkor is összejöttél volna vele, ha ronda lenne és alacsony? Na ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!