Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért látni egyre több és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látni egyre több és több molett lányt vékony, helyes pasival? Ugyanez fordítva miért szenved legtöbbször csorbát és kosarat kap a pasi?

Figyelt kérdés

Ez persze egy abszurd példa, amit mutatok, de tény, hogy ha szétnézek az utcán, akkor rengeteg molett, nem is annyira szép arcú lányt látok, helyes, magas pasival kézen fogva? Fordítva, kövérkés pasit csinos lánnyal csak elvétve, szinte csak ünnepnapokon látni. Kövezzetek meg ha nem így van és vak vagyok. De azt látom, hogy szinte mindenféle csajra elég nagy igény van, de pasiból csak a helyesre van kereslet a nők, inkább a lányok részéről.

[link]

2013. febr. 4. 19:31
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
52%
Főleg nem hallom, mivel általában veszettül nőgyűlölők. :) És bocsásson meg az ég nekem, az én fiúm nem bunkó, de ha választanom kell, inkább egy nyíltan bunkó, mint egy latens nőgyűlölő. Volt rosszfiúm, úgy helyre tudtam tenni, hogy csak nézett. De egy kis érzelmi zsaroló hisztigéppel nem tudnék mit kezdeni. Valószínűleg egyszer szúrkapiszkálna, máskor bűntudatot ébresztene bennem, mert "bántottam". Ennél nincs rosszabb.
2013. febr. 4. 20:40
 22/45 anonim ***** válasza:
20. Erről beszélek. Én még egyetlen normális mondatot nem láttam tőled nem hogy a nőkről, de egy darab lányról sem. Ha mindet utálod, akkor hagyd őket a fenébe. Ők se fognak szeretni. Lásd: előbbi.
2013. febr. 4. 20:40
 23/45 anonim ***** válasza:
90%
A magasságra is írtam nem egy ellenpéldát. Ma is sétáltam kint, én sok 170 körüli fiút láttam szép, hasonló magas lánnyal. De neked hiába beszélek, te olyankor biztos becsukod a szemed. :))
2013. febr. 4. 20:41
 24/45 anonim ***** válasza:
52%
Ha már arról hazudtál, h mit láttál tőlem és mit nem, akkor miért ne hazudhatnál arról, h mit láttál, amikor kint sétáltál? Innentől nem tudlak komolyan venni, nem mintha egyébként mindent elhinnék, amit itt olvasok.
2013. febr. 4. 20:45
 25/45 anonim ***** válasza:
90%

Miben hazudtam? Folyton úgy emlegeted őket, hogy "csúnya lányok". A "nem-szépeket". Így kategorizálsz te is. Beléjük tudnál szeretni?

És most akkor arra válaszolj, hogy ha választhatnál szép és kevésbé szép között, akik belül ugyanolyanok, te melyik mellett döntenél?

Lányok lelkéről kedves dolgokat sosem mondtál. Tehát nőgyűlölő vagy. Mit szeressenek benned? Cseppet sem vagy se rendes, se kedves, megértő meg főleg nem. Még akkor se tűnsz jobb alternatívának, ha valakinek bunkó rosszfiúja van. Valószínűleg állandóan csesztetnéd a párod a nőgyűlöleteddel, a nők felületességének emlegetésével, a női nem "lenézésével" ezzel kapcsolatban.

2013. febr. 4. 20:48
 26/45 anonim ***** válasza:
90%
Ismerkedni is így szoktál? Hogy szidod a nőket? Vagy ez már valami berögzült kudarckerülés, hogy nehogy akár VÉLETLENÜL is sikerüljön? Hisz az borítaná a kis elméleted. :)
2013. febr. 4. 20:50
 27/45 anonim ***** válasza:
48%

"Miben hazudtam?"

Abban, h állításod szerint nem írtam soha olyat, h bele tudnék szeretni egy csúnya lányba is. Számtalanszor leírtam, és aki gyakran olvassa ezt a témát, annak tudnia kell.

"Folyton úgy emlegeted őket, hogy "csúnya lányok". A "nem-szépeket". Így kategorizálsz te is."

Mert mondjam a csúnyákra is azt, h szép? Mi férfiak ismerjük az őszinteség fogalmát is.

"Beléjük tudnál szeretni?"

Leírom ezeregyedszer is: ha belsőre rendben vannak, akkor igen.

"És most akkor arra válaszolj, hogy ha választhatnál szép és kevésbé szép között, akik belül ugyanolyanok, te melyik mellett döntenél?"

Olyan nincs, h belül ugyanolyanok, márpedig ha egy nüansznyi különbség van köztük személyiségre, akkor már az a döntő, és nem a külsejük. Ha mégis egyformák, akkor a kevésbé szépet választanám, mert a szép hamarabb otthagyna.

"Lányok lelkéről kedves dolgokat sosem mondtál."

Ez jellemzően nem az a fórum, ahol kedveskedni kell a lányoknak, egyébként se lehet itt megismerni vkinek a lelkét.

"Tehát nőgyűlölő vagy."

Azért, mert rámutatok valamely hibátokra? Biztosan mi férfiak se vagyunk tökéletesek, csak mi legalább nem sértődünk vérig bármilyen kritikán (ha jogos).

"Mit szeressenek benned? Cseppet sem vagy se rendes, se kedves, megértő meg főleg nem."

Te aztán biztosan tudod.

"Valószínűleg állandóan csesztetnéd a párod a nőgyűlöleteddel, a nők felületességének emlegetésével, a női nem "lenézésével" ezzel kapcsolatban."

Ha nem lennétek felületesek, csak akkor lehetne párom. Ez esetben pedig nem lenne mivel csesztetnem.

2013. febr. 4. 20:55
 28/45 anonim ***** válasza:
87%
Ismerkedni manapság leginkább sehogy se szoktam, úgyis reménytelen. Amíg ismerkedtem, addig természetesen nem így, mert veletek nem szabad őszintének lenni, csak megsértődtök rajta.
2013. febr. 4. 20:56
 29/45 anonim ***** válasza:

Aha. Ha én vagy más nők ismerjük az "őszinteség" fogalmát, hogy számít a külső is, abba belekötsz. :)

"Olyan nincs, h belül ugyanolyanok, márpedig ha egy nüansznyi különbség van köztük személyiségre, akkor már az a döntő, és nem a külsejük. Ha mégis egyformák, akkor a kevésbé szépet választanám, mert a szép hamarabb otthagyna."

Gondoltam, hogy ezt írod. Mégis, tegyük fel! Miért ne lehetne? Különben is, "lakva ismerszik meg", tehát lehetnek nagyjából hasonlók.

De értem: KUDARCKERÜLÉSBŐL, nehogy otthagyjon, inkább a csúnyább mellett döntenél. Gratulálok. :)

"Ez jellemzően nem az a fórum, ahol kedveskedni kell a lányoknak, egyébként se lehet itt megismerni vkinek a lelkét."

Nem az itt lévő lányokra értettem, úgy általában, akár elképzelt lányra, akár olyanra, akit ismersz, mindegy.

"Azért, mert rámutatok valamely hibátokra? Biztosan mi férfiak se vagyunk tökéletesek, csak mi legalább nem sértődünk vérig bármilyen kritikán (ha jogos)."

A hiba fogalma, úgy tűnik, relatív. Mi nők, gyakran inkább vagyunk egyedül, ha nem találunk olyat, akihez vonzódni tudnánk. Nektek ez könnyebben megy. Mások vagyunk- úgy tűnik. Ez volna a hiba? Ha olyanok lennénk, mint ti, akkor többnyire bárkivel összefeküdnénk szexre, el pedig a legszebbhez, legjobbhoz köteleződnénk- ha adott rá a lehetőségünk.

Vagy az nem hiba, amit az előbb említettél?

El tudnál fogadni olyan lányt, aki azért választott, mert "te legalább nem hagyod ott, az a jóképű meg lehet..."?

Habár, nálad kitudja.

Ha objektíven mutatsz rá valamire, azon elgondolkozik az ember. De a te "rámutatásaid"-ban nem a hold a lényeg, hanem a holdra mutató ujj. :) Szubjektívek, sértettségből fakadnak.

"Ha nem lennétek felületesek, csak akkor lehetne párom. Ez esetben pedig nem lenne mivel csesztetnem."

Úgy legyen. Őszintén érdekelne, hogy nem-e a RENDES párodnak szidnád a szép és szerinted "felületes" (válogatós) nőket? Sok ilyet láttam már.

Én nem sértődtem meg. Nagyon nehéz megsérteni. Semmi értelmét nem látom.

2013. febr. 4. 21:19
 30/45 anonim ***** válasza:

"De értem: KUDARCKERÜLÉSBŐL, nehogy otthagyjon, inkább a csúnyább mellett döntenél. Gratulálok. :)"

Bármit írtam volna, te úgyis bele tudtál volna kötni, ez női képesség :)

"Nem az itt lévő lányokra értettem, úgy általában, akár elképzelt lányra, akár olyanra, akit ismersz, mindegy."

Bármilyen hihetetlen, ismerős lányokat dicsértem már. A lelküket is.

"Ha objektíven mutatsz rá valamire, azon elgondolkozik az ember. De a te "rámutatásaid"-ban nem a hold a lényeg, hanem a holdra mutató ujj. :) Szubjektívek, sértettségből fakadnak."

Nemcsak saját példából indulok ki, másokon is csak azt látom, h ha csúnyák, esélytelenek a csajozásban. Szóval nem teljesen szubjektív.

"Úgy legyen. Őszintén érdekelne, hogy nem-e a RENDES párodnak szidnád a szép és szerinted "felületes" (válogatós) nőket? Sok ilyet láttam már."

Rendes párom sose lesz, egyrészt minden rendes lány rég foglalt, másrészt ha van is kivétel, akkor is bármikor talál nálam sokkal jóképűbbet. Ha mégis lenne, az azt jelentené, h nem minden nő felszínes és válogatós, de mind az, tehát nem lesz :)

2013. febr. 4. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!