Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért látni egyre több és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látni egyre több és több molett lányt vékony, helyes pasival? Ugyanez fordítva miért szenved legtöbbször csorbát és kosarat kap a pasi?

Figyelt kérdés

Ez persze egy abszurd példa, amit mutatok, de tény, hogy ha szétnézek az utcán, akkor rengeteg molett, nem is annyira szép arcú lányt látok, helyes, magas pasival kézen fogva? Fordítva, kövérkés pasit csinos lánnyal csak elvétve, szinte csak ünnepnapokon látni. Kövezzetek meg ha nem így van és vak vagyok. De azt látom, hogy szinte mindenféle csajra elég nagy igény van, de pasiból csak a helyesre van kereslet a nők, inkább a lányok részéről.

[link]

2013. febr. 4. 19:31
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
75%

:DD

"Bármit írtam volna, te úgyis bele tudtál volna kötni, ez női képesség :)"

Hehe, akkor te is kezdesz "nő" lenni. :P

"Ha mégis lenne, az azt jelentené, h nem minden nő felszínes és válogatós, de mind az, tehát nem lesz :)"

Ez mi? :) Tudod mit? Egyetlen esélyt látok nálad a csajozásra- ha halálkomolyan előadod ezeket a nagyon aranyos szövegeket. :))

2013. febr. 4. 22:10
 32/45 anonim ***** válasza:
Bár talán úgy is le kell "tepernie" a nőnek, mert annyira bizonygatod majd, hogy "de nem...! úgyse lesz!" :)
2013. febr. 4. 22:10
 33/45 anonim ***** válasza:

,,Nevetséges, amit írtál, utolsó. Azért vagy vele, mert jóképű és magas. Ennyi.

Vagy talán akkor is összejöttél volna vele, ha ronda lenne és alacsony? Na ugye."

A 16-os válaszoló vagyok,volt már kevésbé jóképű és kevésbé magas barátom is,sőt,volt,hogy kifejezetten duci srác tetszett,össze is jöttünk,mert nagyon egy hullámhosszon voltunk az elején.Elárulom,egyik esetben sem én szakítottam,hanem a másik fél,többnyire mert nem volt szerelmes,bennem meg sajnos egy tonna érzelem van,ami sok férfinak úgymond túl sok.A mostani jóképű,így sikerült,összejöttünk.Ő meg szereti,ha bújok...Csak ennyit akartam.

2013. febr. 4. 23:12
 34/45 anonim ***** válasza:
58%
Nameg, utolsó, néha az is a baj, hogy hiába jössz össze velük, szereted őket, ezek már annyira rettegnek attól, hogy senkinek nem kellenek, hogy végül inkább ők maguk hagynak ott...
2013. febr. 5. 00:18
 35/45 anonim ***** válasza:
Mert egy nő akkor is tud csinos, nőies, formás lenni, ha van rajta némi felesleg, egy pasinál ez nem működik, egy férfi már 10 plusz kilóval is hájas meg löttyedt. Egyébként, én is sok mindent látok, csúnya pasit szép lánnyal, csúnya lányt helyes pasival, jó nőt jó hapsival, ronda csajt jó pasival... kövéret vékonnyal, vékonyat kövérrel, vékonyat vékonnyal, kövéret kövérrel... de azért itt errefelé inkább a duci lányok maradnak hoppon, és a csúnya, de vékony lányokra van inkább igény :D a fiúkból meg a gazdagabbakra van igény, a többi meg le van ejtve :D
2013. febr. 5. 01:12
 36/45 anonim ***** válasza:

"Hehe, akkor te is kezdesz "nő" lenni. :P"

Miért is? Ha azt írod, h egy jóképű bunkó meg egy csúnya, de kedves srác közül az előbbit választanád, akkor pl. nem kötök beléd, mert igazat írsz ;)

"Egyetlen esélyt látok nálad a csajozásra- ha halálkomolyan előadod ezeket a nagyon aranyos szövegeket. :))"

Az előbb még azt mondtad, h ezért hagyna ott minden csaj. Amúgy meg az egyetlen esélyem az, ha rám szakad egy halom pénz.

"Bár talán úgy is le kell "tepernie" a nőnek, mert annyira bizonygatod majd, hogy "de nem...! úgyse lesz!" :)"

Na ettől nem félek :)

"Nameg, utolsó, néha az is a baj, hogy hiába jössz össze velük, szereted őket, ezek már annyira rettegnek attól, hogy senkinek nem kellenek, hogy végül inkább ők maguk hagynak ott..."

Egy alacsony és ronda srácot senki se tud szeretni, tehát értelmetlen a felvetés.

2013. febr. 5. 07:58
 37/45 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy alacsony vagy és kevésbé helyes, de komolyan mondom, egyre aranyosabb vagy, olyan kisfiúsan vitatkozol. "Jó", hogy nem ismertelek élőben, a kisfiús srácok a gyengéim. :P Ez még a külső is kompenzálhatja (főleg ha vékony vagy).
2013. febr. 5. 10:49
 38/45 anonim ***** válasza:
*külsőt
2013. febr. 5. 10:50
 39/45 anonim ***** válasza:
60%

"Miért is? Ha azt írod, h egy jóképű bunkó meg egy csúnya, de kedves srác közül az előbbit választanád, akkor pl. nem kötök beléd, mert igazat írsz ;)"

Lehet. Nekem a "bunkó" is csak egy kis "hisztis", aranyos, visszaválaszolgató srác, általában, akinek legalább a fenekére lehet csapni. :)) (Főleg ha formás a feneke, legalább van rá indok).

2013. febr. 5. 10:52
 40/45 anonim ***** válasza:

Mondjuk csúnya-kedves-odaadó kombóval egyszer volt dolgom. Nyugodt volt, mindig mondta, hogy tudja, nem tetszik a nőknek, de nem lehet a hölgyeket hibáztatni. Ráadásul macis volt, idősebb nálam és teljesen csóró (ezt mellékesen, a mostani is az, mind az volt). Nekem a vékonyak, némileg fiatalabbak tetszenek. Vele volt egy több éves kapcsolatom. Soha nem hisztizett, teljesen kiegyensúlyozott volt, emberi dolgokról remekül el lehetett vele beszélgetni. Nem hitte azonnal "macsónak", vagy "casanovának" magát, mert összejött egy jó nővel.

A mostani meg a helyes-kedves.

Tehát, többnyire a jóképű-hisztis, meg a kevésbéhelyes-hisztis közül lehet válogatni. ;)

2013. febr. 5. 10:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!