Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek egy olyan sráccal akinek nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, sosem vtak barátaim. Már nem is próbálkozom, mert végzősként esélytelen, ráadásul olyan suliba járok ahol osztályon kívül lehetetlen barátkozni, az osztályba járó emberkék igen csak ganék. Bnőm se volt még soha, visszahúzódó vagyok. A kérdés, hogy ez kizáró ok e? :(2013. febr. 3. 08:43
1/10 anonim válasza:
Régebben én is visszahúzódó voltam, próbálj rajta változtatni. Nekem nagyon bejött! ;)
3/10 anonim válasza:
Nekem sincsenek és még is volt mindig barátnőm..
4/10 anonim válasza:
Engem nem zavarna, legalább pár emberrel kevesebb, akinek meg kéne felelnem. :D
5/10 anonim válasza:
Biztos hogy nem kizáró ok!
Én is visssahuzodóbb vagyok az átlagnál:[Fiúm eddig egyszer volt(2év), akit iskolán kivül ismertem meg egy clubban.]
Ha tudsz menj el discoba, clubbokba-ilyesmi helyekre, mert ott mindig lehet ismerkedni!:)
15L
6/10 anonim válasza:
15 évesen 2éve barát és 13évesen buli..
úristen :D
7/10 anonim válasza:
nem zavarna senkit, hogy nincsenek barátais. az a te dolgod.
8/10 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem. sőt! az jó ha egy fiú megközelíthető és jobban megismerhető. mondjuk azt ne várd el hogy majd a suli hercegnőjét tudd megszerezni, inkább szerintem keress olyat aki hasonlít rád valamennyire, és nem egy nyitott könyv az élete..
10/10 anonim válasza:
A társasági lányoknak fura leszel, a zárkózottakat ez nem fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!