Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mekkora eröfeszitést tennél azért, hogy legyen végre barátnőd?
Ki kell húznom SzaLontát a sz..ból!
A jó kis mondással: "Minden nő egy ku.va, kiváve anyukám, de ő is volt fiatal!"
Na jó viccet félre téve! Ha bármit is megszerzek életem során és ha jó karriert futok be...., miért kellen, hogy megosszam azt egy nővel????? Ez nem így megy, mert láttam már nem okos és nem gazdag srácot olyan lánnyal, aki csinos és művelt volt!
Ebbe ne keress racionalitást, mert szerintem nincs!
De amúgy:
1. Mérnöki végzettségem van
2. Nyitott és barátságos kölök vagyok
3. Szeretek motorozni és sportolni
4. Itt már régebben tettem fel képet és állítólag helyes, vagy erős átlagos külsőm van (pedig rossz kép volt, mert nem vagyok fotogén alkat)
Összesítve 0-áztam én is! :) Racionalitásnak nem racionalitás az eredmény...., de ha ezen rágódnák már diliházban lennék! :)
Helyes 14-es kollega! Sok sikert és kitartást! Én gépész gyerek lettem és megleltem benne a boldogságom! Nagyon szeretem a szakmám! Jó Szerencsét!
13-as! :)
Én konkrétan személyiségzavarral küszködöm, lusta is vagy meg motiválatlan, negativ, örömre képtelen, tudálékos, önző, stb...emellett edzetlen vagyok, és alapbol vézna testalkatu, közepesen alacsony. Jóképüség skálán max 6.5
egyetemen egy csomo tárgyból buktam (bme), de másodjára általában 4-5ösre csináltam meg az ismételt tárgyakat...de ennek következtében csusztam másfél évet.
Elég kényelmes életet éltem, 10 óra alvás nálam a standard.
a legtöbb emberrel nem barátkoztam, volt több eset, hogy frissen megismert társaságok azonnal megutáltak.
Mégis voltak csajaim vékony, nőies arcu fiatal lányok.
meg rajtuk kivül is voltam nökkel igy 1-1 dugás erejéig, mondjuk ott már szerényebb volt a minőség, de besikerült pár jobbtestü csaj is.
mindezt a folyamatot folyamatos szorongás, küszködés, fejszétrobbantós aggódás, levertség, kedvtelenség stb kisérte.
Ti meg nem tudtok becsajozni pénz és átlagos testalkat mellett? Én szembesültem vele, hogyha lett volna pénzem akkor az egy csomo okot ad a csajnak arra, hogy velem legyen, nem is beszélve arról, hogy látja, hogy valamelyest szilárd a megélhetésem.
Nyilván lehet, ha dolgoznék napi 9 órát + utazás + sport és hétköznapjaimat 99%-ban férfiak közt tölteném, akkor a csajozási esélyeim is leesnének 1%-ra. Ok, lehet hétvégén probálkozni, de heti egy alkalommal lassan fejlödsz e téren. Viszont ugye ha randikra egyszerüen nicsn időd, akkor kellemetlen a dolog.
Mondom, nincs benne racionalitás! Nem lehet épp ésszel felfogni, hogy mi kell egy nőnek, de nem is akarom!
Akkor legyél így önmagad és kész! Látod, még így is több sikered van mint nekem, akinek nem volt barátnője!
De én meg úgy vagyok önmagam, ahogy vagyok és azért nem akarok megváltozni, hogy esetleg a nők kedvence legyek.....
13-as voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!