Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mekkora eröfeszitést tennél azért, hogy legyen végre barátnőd?
Ez a kérdés nagyon lóg a levegőben csak. ezer féle ember van. van, aki lusta. van, akinek X okból nincs barátnője, de nem sír miatta, van akinek Y okból nincs, de sír miatta. valaki nem jön rá, mit tudna tenni érte, hogy legyen. van,aki csak nem akar rájönni.
rengeteg féle emberi sors van, rengeteg féle oka lehet, h valakinek nincs barátnője idősebb korában sem.
Ennek a kérdésnek így nincs értelme. persze Te, kérdező, azokra gondolhatsz most, akik itt sírnak, ez valamennyire szűkíti az emberek körét. de egyetlen embernél is kielemezni ezt a dolgot, a hátterét is eltartana pár órát, és ha több ember okait is végignéznéd, hogy miért nincs barátnőjük, azt te se bírnád energiával.
Lássuk, mit tettem az elmúlt fél évben!
- szereztem egy viszonylag jól fizető állást
- elkezdtem képezni magam kommunikáció terén
- stílusosabban öltözködöm
- határozottabb vagyok (bár még mindig nem eléggé)
- edzem magam
Eredmény: egy szééép kerek, naaaagy nulla. Azaz 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!