Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én akartam barátnőd! Na de az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én akartam barátnőd! Na de az hogy egyből kettőt!?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit 1 hete ismertem meg, és nagyon tetszett és kellemes volt vele lenni. Aranyos stb.. Mivel nem vagyok egy CasaNova gyorsan kaptam a lehetőségre és megpróbáltam megszerezni. Elhívtam, de ne ért rá mert dolga volt. Ezalatt az egy hét alatt azonban tudomást szereztem, hogy van egy másik lány akinek viszont tetszem. Basszus és mind a kettő rám írt a randival kapcsolatba. Ilyen nincs a világon. Eddig nem volt 1 nőm se most meg egyből kettő és az egyiknek tuti csalódást kell okoznom :S Ilyen helyzetre van valami értelmes teendő ?
2012. ápr. 25. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyik nap elmész egyikkel másik másik és amelyik jobb az marad. Vagy mesterhármas
2012. ápr. 25. 22:18
 2/9 A kérdező kommentje:
áá a hármasba egyikőjük se menne bele...
2012. ápr. 25. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:

ja, ahogy az első mondja.

amelyik jobb jellemre vagy külsőre azt viszed, nem nagy cucc én ennyitől nem sz@rnék be! :D

örülj, hogy nem egy tucatnyi hájas lány írosgat folyton rád, én már nagyon unom, de ez van, kezdem megérteni, hogy miért olyan flegmák és utálatosak a szép lányok, a sok ronda pasi zaklatása miatt :D

2012. ápr. 25. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor elviszed mind2 patakhoz úsztatni és döntessz
2012. ápr. 25. 22:20
 5/9 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? én elmennék két nap két randira és kiválasztanám a jobbat:D
2012. ápr. 25. 22:22
 6/9 A kérdező kommentje:

19

A probléma az gyerekek, hogy mind a kettő tök ugyanolyan. Egyszerűen mint két tojás. Még az érdeklődési körük is megegyezik. Nem beszarva vagyok mert a másodikkal megyek, de azért ez nagy kib*szás így utólag. Mivel tényleg nem vagyok az a nagy csajozós ember azért 1 hét alatt 2 nőt is ... Az értelmes lányok nem szeretik azt, ha ilyen sebességgel pártolnak el az egyik mellől aztán párnap múlva jön egy másik. Egyáltalán nem ilyen vagyok, de kívülről ez látszik... :\

2012. ápr. 25. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Régen volt, de leírom (annyira régen, mikor még a képküldés sem volt elterjedve).

Chaten megbeszéltem egy sráccal randit másnap délelőttre, lefixáltuk, sokat beszéltünk, szimpatikus volt, stb.

Aztán közben egy másikkal is beszéltem, de csak pár percet, nagynehezen rávett egy másnap délutáni talira, de annyira nem gondolkodtam rajta, az előzővel voltam elfoglalva, olyan biztosnak tűnt.

Hát el se jött...

Délután is elmentem, mert ugyanoda beszéltem meg a másikkal, ő eljött, de azzal kezdtem "ha vmi nem tetszik, most szólj..."

Nem mondott semmit, de aznap megváltozott az életem. Ez 9 éve volt, de még mindig tart a kapcsolatunk.

Nem neked kell döntened, a sors elrendezi;-)

2012. ápr. 25. 23:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk: nőd még nincs, csak lehetőséged. Egy dolog, hogy befújtak neked jó helyről két szabadrúgást, azt be is kell lőni. Ebből következik az is, hogy nem biztos, hogy az egyiknek csalódást kell okoznod, mert könnyen lehet, hogy ők fognak neked mindketten.

Amúgy meg ismerkedj mindkettővel és válassz.

2012. ápr. 26. 08:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyelőre ne csinálj semmit, nem kell betojni.

Ez is a játék része. Neked kell érezned, hogy melyikük a komolyabb, reálisabb és úgy válj el a másiktól, hogy az tisztességes legyen az ő érdekében. Ne rabold el a szívét. Ha ezt ügyesen megoldod, akkor sokat nőhetsz a szemében, és egy esetleges későbbi találkozáskor nem arra fog emlékezni, hogy kirúgtad, hanem arra, hogy egy tisztességes fiatalember vagy.

2012. ápr. 26. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!