Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvarolni akartam a Tanárnönek, de óriásit csalódtam benne most mit csinájjak?
Nö kb 40 éves, én 24 F:
Megtudtam, hogy a Tanárnö szeretöje volt a Tanárjának, aki
30 evvel idösebb nála. Ez a románc akkor volt amikor tanította a nöt. ez kb 15 évvel ezelött lehetett. ha jol szamolom akkor a nö 25 eves volt akkor a ferfi meg 55.
Azt tudni kell hogy ez a tanár nagyon befolyasos még a mai napig ott tanit az egyetemen pedig mar 69 eves.
Lehet azért ment bele, söt biztos ebbe a nö, mert kellett neki az állás hogy ott tanithasson es gondolta a tanárja eltudja intézni.
Most tudtam meg ezt a napokba, és teljesen magam aladt vagyok, csalódtam nagyon a tanárnöbe, pedig én nagyon szeretem, szerelmes vagyok belé, de igy hogy tudom ezt , képtelen vagyok ezt nem tudomásul venni hogy mit csinált az állásért. ( mert kötve hiszem hogy másért ) Most mit csinajjak ? felejtsem el vagy mit ?
te is csak a jó jegyért akarod megdönteni?!
honnan tudod, h mi volt a háttérben? lehet bele volt esve a tanárbácsiba, ahogy te belé.
csinájjak
És te jársz egyetemre?
Dugd meg párszor aztán kész, mit kell itt megállni hirtelen...
Hosszútávú kapcsolat úgy sem lesz belőle...
Én nem csak megdugni akartam, ő ennél sokkal fontosabb nekem, de így már nem hiszem , hogy úgy tudnék rá nézni, hogy ne jusson eszembe hogy lefeküdt egy olyan emberrel aki
úgy néz ki mint a Kvazimodó... és ráadásul miért feküdt le vele... nem tudom mit csináljak.
Egy ilyen ember mint te, hogy lehet egyetemista?
"csinájjak", "aladt", "napokba", tanárnöbe"
Na pl. azért feküdt le vele, mert szerelmesek voltak egymásba?
Honnan tudsz te meg ilyen intim dolgokat?
Miből veszed, hogy a magyarázatod helyes, - nincs is:
egyrészt azt mondod, biztosan az álláért feküdt le vele (???), másrészt az a bajod, hogy neked nem eseted a 69 éves férfi, ezért nem bírnád a nőt.
Azonkívül, érdekel ez valakit? Szóval valami halovány jelzés a hölgytől, hogy észrevett-e már egyáltalán?
mert az, hogy te szerelmes vagy bele, most meg csalódott - eléggé egyszemélyes dolognak tűnik.
Az meg tényleg kérdés, mit keresel te egy egyetemen?
Tanárnő flörtöl velem.
Egyetemen mondták nekem ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!