Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvarolni akartam a Tanárnönek, de óriásit csalódtam benne most mit csinájjak?
Nö kb 40 éves, én 24 F:
Megtudtam, hogy a Tanárnö szeretöje volt a Tanárjának, aki
30 evvel idösebb nála. Ez a románc akkor volt amikor tanította a nöt. ez kb 15 évvel ezelött lehetett. ha jol szamolom akkor a nö 25 eves volt akkor a ferfi meg 55.
Azt tudni kell hogy ez a tanár nagyon befolyasos még a mai napig ott tanit az egyetemen pedig mar 69 eves.
Lehet azért ment bele, söt biztos ebbe a nö, mert kellett neki az állás hogy ott tanithasson es gondolta a tanárja eltudja intézni.
Most tudtam meg ezt a napokba, és teljesen magam aladt vagyok, csalódtam nagyon a tanárnöbe, pedig én nagyon szeretem, szerelmes vagyok belé, de igy hogy tudom ezt , képtelen vagyok ezt nem tudomásul venni hogy mit csinált az állásért. ( mert kötve hiszem hogy másért ) Most mit csinajjak ? felejtsem el vagy mit ?
Ha tartós volt a dolog, akkor nem érdekből tette.
MOndjuk, ha nyilvánosan flörtöl veled a csoport előtt 40 évesen, akkor azt hiszem messze áll tőle az erkölcsös definíció.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!