Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtam egy pasiban. Akarhat valamit, vagy csak szórakozik?
Nemrég volt egy találkozóm egy fiúbarátommal. Úgy tűnt nagyon akarta a találkozót, csak nem értem rá többször. Úgy éreztem azelőtt hogy van valami, valami lesz, de nem mondott semmi többet. Még rá is kérdeztem a végén, hogy miért akart ennyire találkozót, kivágta magát hogy csak találkozni, beszélgetni stb.
Ez viszont elkedvtelenitett, csalódást érzek. Nem tudom, hogy akarjak e vele találkozni?
Az en velemenyem szerint meg azert mondta azt, hogy csak beszelgetni akart, mivel nem mentel el a talalkara es ebbol o lehet azt szurte le, hogy azert nem mentel el, mert nekem o nem tetszik. Lehet, hogy ezaltal o is csalodott.
Ha tetszik, akkor kozeledj felem most te, es ha latod, hogy nem veszi a lapot, akkor ne torodj tobbet vele. Amugy meg tudod, ami nem ol meg, az megerosit! Sok sikert!
látszik még fiatal vagy és egy kicsit tapasztalatlan még:)
de szerintem találkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!