Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor kinek higyjek, sokat csalódtam már. Mi a szándéka vagy csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés

Ősze ismerkedtem 1 csajjal ő 18 éves és ősze akarók vele jönni.

Halottam hogy a nagyon szimpatikus vagyok neki, meg hogy nem tud dönteni én, kőződtem meg 1 másik gyerekkőzőt, de a másikat lekopatta, már többször elhívtam ide-oda meg minden

Meg el is jött meg mindig azt mondja, hogy jól érzi magát meg tőszőr, meg kellene ismételni meg ilyenek. Meg már mondtam neki, hogy szeretném jobban megismerni, hogy adna 1 esélyt rá.

De nem válaszolt de elhívtam 1 hét múlva moziba és eljött.

Most is úgy van, hogy találkozunk, de a haverom meg beszélgetet vele, hogy mi van kőzőtűnk

De a csaj csak annyit mondott hogy barátság és nem is akar többet.

Nem tudom, hogy mért jó belekeverni más dolgába, na mind1.

Most akkor mit akar a csaj?

De tudja hogy milyen szándékkal hívom el.

Vagy csak nem akarta meg mondani a haveromnak, hogy mit érez, mert ez az ő dolga?

Meg akkor miért mondja, hogy nem tud dönteni, kőztem meg egy másik gyerekkőzőt?

Meg közölte velem hogy nincs, kőztük semmi?

Most mit tegyek, megkérdezem tőle, hogy találkozhatunk-e?

2008. dec. 13. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem a csaj nagyon bizonytalan, és jobb lenne ha többet beszélgetnél vele... amúgy meg tanulj meg írni!
2008. dec. 13. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:
és mivan ha tőbbet nem akar velem találkozni?
2008. dec. 13. 17:21
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem is tanulj meg írni...

beszélgess többet a lánnyal...

2008. dec. 13. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor így jártál, de kérdezz rá, légy biztos benne, a bizonytalanságnál rosszabb nincs.

És tanulj meg írni, mert nagyon nehezen lehet megérteni, hogy mit is akartál.

2008. dec. 13. 17:26
 5/6 Srapnel ***** válasza:
60%
Nehéz ezt értelmes embernek elolvasni...
2008. dec. 13. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:

...előttem szólóhoz: a nem értelmesnek meg esélye sincs :-)))

Témához: tegyél pontot a dolog végére. Lassan menj egyre mélyebbre a kapcsolatban. Simogatni kezded, ilyesmi. Ha visszautasító, akkor hagyd ott.

2008. dec. 14. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!