Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja minden magát rondának tartó fiú, hogy csak a csúnya lányoknál van esélye?
152: Nem egészen ezért generálódik, de mindegy. (Az ok abban keresendő, hogy nektek cirka 400-szor van esélyetek teherbe esni, ennyi petesejt áll a rendelkezésetekre. Egy átlagos férfi pedig élete során kb 50 liter ondót ürít, melynek 1 ml-je is százmilliónyi spermiumot tartalma)
A férfiak tehát mindig is könnyen kaphatóak voltak. (Legalábbis legtöbbje.) Viszont a nők most lettek csak ennyire válogatósak.
Erre célzok, csak más nyelven írtam. A petesejt "értékesebb", spermából "túltermelés" van, magyarul, kicsit közönséges módon kifejezve, lehet "szórni mint a szemetet". Ez ahhoz az érdekes dologhoz vezet, hogy az szabhat alapesetben feltételeket, akinél az értékesebb ivarsejt van. Persze, mindkettő egyenértékű az utód szempontjából, csak épp az egyikből hatalmas többlet van és jut bárkinek belőle, ha akar, bármilyen csúnya, előnytelen-> "ingyen van".
A nők azért nem voltak régen válogatósak, mert sürgette őket az idő. "Muszáj" volt férjhez menni. Valójában akkor is azok lettek volna, de muszáj volt kiegyezni is. Illetve azok is voltak, csak a külsőt háttérbe szorította az anyagiak, jó parti fontossága. Öregek mesélték, hogy a faluban minden lány a "legjobb partit" akarta, mindegy, ha csúnya és idősebb volt is. Ma ez megfordult. Akkor fiatal, helyes srácként nem lett volna esélyed, ha csóró voltál, most meg igen, látom, hogy csajoznak sokan egy huncut fillér nélkül, sőt, néha egyenesen a nő vesz nekik ezt-azt.
Persze, a végén minden férfi találhatott "párt", mert senki nem akart se a szülők nyakán élősködő vénlány, se apáca, se hivatásos prosti lenni... a nők kb. 5-10%-át leszámítva, bár őket is nem ritkán a kényszer vitte ezekre a "pályákra".
155: Jó, aláírom, igazad van, de az, ha valaki a faj szempontjából hátrányos megkülönböztetőjegyeket hordoz magán, attól az még az egyén életében felér egy katasztrófával.
Mindenesetre a férfiaknál éppen ezért kétféle stratégia alakult ki viselkedés szempontjából: a gazfickó stratégia valamint az apa stratégia. Gondolom nem kell magyaráznom a kettőt, elég értelmes vagy ahhoz, hogy kitaláld miért hívják úgy őket, ahogy. Viszont az a baj, hogy a nők nagyon eltolódtak afelé, hogy a gazfickókat részesítsék előnyben. Ezért van ma annyi egyedülálló, fiatal anyuka, akinek gyermeke lett egy gazfickótól, aki otthagyta. Ezért is írtam, hogy igazán az én időm talán 30 felett jön el, amikor már nem preferálják annyira a gazfickókat. (Persze tudom, hogy bárkivel is jövök majd össze meg fog csalni, de hát ez jut egy csúnya pasinak.)
156: Mélyebben bele kellene látnod ebbe. Régebben elég "függetlenség" párti voltam, én például úgy terveztem, hogy csak szexelgetek szépfiúkkal és majd egyedül szülők gyereket. Ha rosszfiúk pedig a fenekükre csapok. Ez be is vált. :D Rá is csaptam, tetszett is nekik. :P Sok, és egyre több nő tervez egyedül gyereket. Engem mind meg akartak "fogni" ezek a gazfickók.
Mégse nekik sikerült. Én épp egy olyantól fogok szülni, szerintem hamarosan, aki tökéletesen alkalmas a szülő szerepre. Azt hiszem, igazán csak belé tudtam szeretni. Addig meg azért nem érdekeltek ennyire ezek a tényezők, mert nem is terveztem hosszabb, végleges távra senkivel sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!