Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolja minden magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja minden magát rondának tartó fiú, hogy csak a csúnya lányoknál van esélye?

Figyelt kérdés
Szerintem nem a külső a lényeg, hanem a belső, ezért nem is tartom logikusnak, hogy miköze van a kinézetnek a szerelemhez.
2013. febr. 1. 13:35
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/172 anonim ***** válasza:
65%

"Azt elárulná nekem valaki, hogy mégis hogyan akar úgy szerelmes lenni ha már a kezdetek kezdetén is úgy indul neki, hogy "ohh jó lesz nekem egy ronda csaj is, csak legyen már végre valakim" ?"

Úgy, h veletek csajokkal ellentétben mi bele tudunk szeretni vkinek a belsőjébe is.

2013. febr. 2. 09:51
 112/172 anonim ***** válasza:
108: Mentek a képek! :)
2013. febr. 2. 11:10
 113/172 anonim ***** válasza:
62%
A csajok felszínesek. Nem tudom gondolja úgy, hogy a ronda lányok másak belülről, mint a szépek. Ami egy elképesztő nagy baromság, aki kicsit is mozog a világban, tudja, hogy nem így van.
2013. febr. 2. 11:22
 114/172 anonim ***** válasza:
65%

"Nem tudom gondolja úgy, hogy a ronda lányok másak belülről, mint a szépek. Ami egy elképesztő nagy baromság, aki kicsit is mozog a világban, tudja, hogy nem így van."

Ezt úgy érted, hogy a nem túl előnyösen kinézők még talán felszínesebbek? Ha igen akkor nem csak szerinted van így, én is láttam már pár ilyet.

2013. febr. 2. 11:26
 115/172 anonim ***** válasza:
54%
"Ezt úgy érted, hogy a nem túl előnyösen kinézők még talán felszínesebbek? " Nem, ezt úgy gondoltam, hogy nem ilyen felszínesen kéne nézni a világot. Tehát ez nem úgy van, hogy vannak a szépek, akik ilyenek, meg vannak a rondák, akik olyanok. De nem tudom, minek magyarázom ezt, úgyse érted meg.
2013. febr. 2. 11:47
 116/172 A kérdező kommentje:
De jó lenne ha végre felfogná a sok sok ember, hogy semmi értelme az általánosításnak. Hiába mondjátok azt sokan, hogy attól még, hogy valaki ronda beletudnátok szeretni, mert ez nem így működik. Nem azért szeretnétek bele mert a tulajdonságai annyira megtetszettek, hanem mert végre valaki szóba állna veletek. Ha valaki alapból szimpatikus lenne, akkor nem mondanátok rá azt, hogy ronda.
2013. febr. 2. 12:17
 117/172 anonim ***** válasza:
82%
Én amúgy azt bírom, hogy ezek a ronda srácok hatalmas hősnek, meg áldozatnak állítják be magukat, mert ők a ronda lányokkal is beérnék. Mert nekik a világ eddig terjed. Olyanokra, hogy belső értékek, nem is gondolnak.
2013. febr. 2. 12:34
 118/172 anonim ***** válasza:

21.es vagyok :D látom jött már azóta néhány válas, nem fogom őket végig olvasni :D

A lényeg, hogy igazán csúnya ember nagyon nagyon kevés van. Sok minden orvosolható, ha dagadt vagy akkor lefogyhatsz, a pattanásos bőrt is lehet kezelni, szóval ha ápolt vagy, trődsz magaddal, akkor már nem lehetsz csúnya. Írta valaki, hogy elálló fülek, husis száj, attól nem leszel csúnya, mert mindenkinek más és más jön be, lehet, hogy valakinek éppen ez. Ha alascony vagy, akkor sincs veszve sok minden, mert van sok pici lány, akinél még mindig lehetsz magasabb. Illetve a legfontosabb az nbizalom!! Mert az nagyon kisugárzik ám, ha valakinek nincs, meg elhiszi magáról, hogy csúnya. Nézzétek meg a páwákat, akik pics*kkal pózolnak, amúgy arcra ők sem helyesek, sőt.. mégis tele vannak nővel, mert van önbizalmuk.

2013. febr. 2. 12:45
 119/172 anonim ***** válasza:

116: "Nem azért szeretnétek bele mert a tulajdonságai annyira megtetszettek, hanem mert végre valaki szóba állna veletek. Ha valaki alapból szimpatikus lenne, akkor nem mondanátok rá azt, hogy ronda."

Magamból kiindulva ezt nem hiszem. Nekem tényleg fontosak a belső értékek. Mellesleg a "ronda" szót még egy lányon sem használtam. Én csúnyácskábbnak mondom őket. Az átlagtól kicsit csúnyácskábbnak számít, de véleményem szerint minden lányban van valami szép, tehát a lányok között nincs "ronda".

2013. febr. 2. 12:45
 120/172 A kérdező kommentje:
#117 ez ebben az egészben a legszomorúbb. Nem véletlen az, hogy ők nem kellenek senkinek.
2013. febr. 2. 12:46
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!