Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolja minden magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja minden magát rondának tartó fiú, hogy csak a csúnya lányoknál van esélye?

Figyelt kérdés
Szerintem nem a külső a lényeg, hanem a belső, ezért nem is tartom logikusnak, hogy miköze van a kinézetnek a szerelemhez.
2013. febr. 1. 13:35
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/172 anonim ***** válasza:

"többek között az aszimmetrikus arc a gyenge immunrendszerre utal, ezért "csúnya""

Itt megjegyeznék egy érdekességet. A határozottságnak több árnyalata van, létezik egy tesztoszteron által "vezérelt" férfias formája is, amolyan versengő, harcolgató, agresszív, kapásból "dühödő". Mondjuk úgy: spontán határozottság, nem pedig "tudatos, megfontolt".

A túlságosan magas tesztoszteron szint viszont éppen az "asszimetria" arányába tolja el az arcvonásokat, melyek így túl "markánsak" lesznek. Biztosan mindenki előtt ismert a kissé ferde szájú, vagy ferde, nagy orrú férfi színész típus, aki nagy, izmos, szőrös és mondjuk ki, nem igazán szimmetrikus. Ő "alapból" ilyen, nem pedig az a fajta, aki babaarcúnak születik és nagy nehezen, általában táplálékkiegészítők segítségével (is?) "felpumpálja" magát.

Még felnőtt korban is el tudják ferdíteni a vonásokat a szteroidok! Ez pedig, a tévhitekkel ellentétben mégsem egészen jön be a nőknek, bár lehet rajta vitatkozni.

2013. febr. 1. 18:20
 82/172 anonim ***** válasza:

"azt ugye észrevettétek hogy ebben a vitában SEHOL sem fordul elő a HATÁROZOTTSÁG, mint legfontosabb férfias kvalitás?"

Azért nem fordul elő, mert itt már rájöhettek, hogy mégsem annyira fontos, mint hitték.

Nem elfogultságból írom, előrebocsájtom, de én magam is számtalan esetben láttam, hogy határozatlan, bátortalan, szégyellős srácok jönnek össze nagyon szép lányokkal, nőkkel. (Nem a pénz miatt).

Egyedül akkor unszimpatikus ez a nőknek, ha passzív-agresszivitás formájában van jelen, kitörő düh, hisztiromamok váltakoznak, negatív az illető, a határozatlanság, bizonytalanság öngyűlöletből (ebből kifolyólag részleges nőgyűlöletből) fakad, bünteti önmagát és a másik nemet, kapcsolatfüggővé válik, egyszerre szorul gyámolításra, és arra, hogy folyamatosan kompenzáljon.

2013. febr. 1. 18:25
 83/172 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok, mégis van barátnőm. hoppá.
2013. febr. 1. 18:34
 84/172 anonim ***** válasza:
Biztos kihívást jelentesz neki, és meg akar javítani. :P :)
2013. febr. 1. 18:36
 85/172 anonim ***** válasza:

Vagy a külsőre írtad?

Akkor meg erre azt tudom mondani, még mindig INKÁBB egy akármilyen asszimetrikus külső, mint egy "problémás", negatív benső, hidd el, tudod ki a fene vesződne vele? :)

Tudom, hogy mit beszélek. Hagytam ott NAGYON szép fiút, kevésbé helyesért, mert bensőleg volt borzasztó negatív, gyűlölködő, passzív-agresszív. Én is úgy álltam neki, hogy "megmentem", de sajnos nem sikerült.

2013. febr. 1. 18:38
 86/172 anonim ***** válasza:
nos én negativ vagyok, nőgyülölő, irigy, beképzelt, okoskodó, stb és még csak jol sem nézek ki, mégis van csajom. IGaz, hogy vért izzadtam mire megtaláltam. Ja és nem az első barátnőm. Meg votlam nőkkel csak ugy alkalmilag is.
2013. febr. 1. 18:40
 87/172 anonim ***** válasza:
Akkor annyira csúnya nem lehetsz.
2013. febr. 1. 18:41
 88/172 anonim ***** válasza:
Akkor magad húzod át az összes sztereotípiát ezzel kapcsolatban. Mert bár nehezen de még ÍGY IS lehetséges- csak meg kell találni az alkalmas személyt. Talán neki is vannak benső...nem írom, hogy "negatív dolgai", de nyilván olyan jellemzők, amelyek valahol kiegészítenek téged. Vagy túl érdektelen ezekkel szemben, ezt én nem tudhatom. :)
2013. febr. 1. 18:42
 89/172 anonim ***** válasza:

Nem a "csúnyaság".

Fura ez a dolog.

Ha előny, a helyesség a legnagyobb előny, annyiból elsődleges, hogy azt látjuk először, az a "szűrő".

De ha "bajok" vannak, soha nem a csúnyaság a legnagyobb baj, ebben szerintem minden nő egyetért. Az emberi psziché úgy működik, hogy válogatósak vagyunk, de képesek vagyunk megszokni a kiválasztottat, a külsőhöz való viszony plasztikusan változhat.

Más jellemzők is "megszokhatók", de felnőttkorban már ritkán változunk ebben, csak némiképp tudunk, abban sem sokat.

Az más, ha a lány eleve úgy szocializálódott, hogy kiegészítik egymást bensőleg valahogy.

2013. febr. 1. 18:45
 90/172 anonim ***** válasza:

81: De a több tesztoszteronszinttel egyben, ahogy írtad is, markánsabb vonások lesznek jellemzőek. Ez pedig olyan ősi jelleg, ami egyesek számára vonzó, de mint korábban valamikor írtam, nekem sajna kisfiús arc jutott.

86: Nem kétlem, hogy összejött, de te is írtad, hogy vért izzadva. Nos nálam is ez a helyzet, csak eddig még nem láttam gyümölcsét a küzdelmeimnek, de pont azért nem adom fel, mert hátha akad majd egy lány, aki el tud fogadni.

2013. febr. 1. 18:47
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!