Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogyan ismerkednétek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan ismerkednétek, vagy mit kérdeznétek?

Figyelt kérdés

nem vagyok túl sármos fiatal ember,ezért társkereső oldalon próbálkozok.

általában úgy alakul, hogy amelyik lánynak tetszem annak írok.

tekintettel vagyok arra, hogy normálisan és kulturáltan írjak,érdeklődök de ők kevésbé érdeklődnek felőlem.

rosszul ismerkedem talán??

ti hogyan kezdeményeznétek??

2013. febr. 1. 10:02
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy pofára megy? Olvasd már el, mit írtam. Aki ír, annak megnézem az adatlapját, és ha nekem szimpatikus dolgokat találok benne (plusz az első levele is normális), akkor listázom. De több pasival képtelenség volt találkozni hetente, mert nem volt rá időm.
2013. febr. 1. 17:57
 32/35 A kérdező kommentje:

Ha nem lennék szimpatikus valakinek és úgy írnék szándékkal,

akkor se foglalkozna velem.

értem én azokat amiket le írtál.

de attól még boldogabb nem lettem..

csak feldolgozni azt hogy vannak olyanok akik semmit nem tesznek és boldogságra jutnak,én meg szenvedések árán se nem tudom feldolgozni.

2013. febr. 1. 18:20
 33/35 anonim ***** válasza:

Ugyan milyen szenvedések árán? Hiszen még annyi erőfeszítést sem teszel, hogy helyesen írj és egész mondatokban fogalmazz. A két soros odaböfögött leveleidet hívod erőfeszítésnek? Buta vagy mint a főd, ha azt gondolod így lehet kapcsolatot teremteni ... És még ezek után idejössz sírdogálni és világgá kürtölni a bénaságod ... Minden vagy Te, csak intelligens nem, hiába állítod magadról ...

Évekig társkeresőztem, de amikor hozzáfogtam, akkor az első 3-4 hónapban azzal foglalkoztam, hogy megtanuljam hogy kell. Írtam többféle stílusban. Dupla regisztrációkkal ilyen és amolyan stílusban is megszólítottam ugyanazt a lányt, hogy lássam mire hogy reagál. Beregisztráltam nőként, hogy lássam a férfitársaim hogy reagálnak, milyen leveleket küldenek. Sok-sok munkát belefektettem, hogy megtanuljam. És utána lett is egy rakás kapcsolatom, rövidebb, hosszabb, alkalmi és komoly is netes ismerkedésből. Csak kell egy kis ész hozzá, hogy az ember rájöjjön erre :-P

2013. febr. 2. 00:28
 34/35 A kérdező kommentje:

jó neked.:)

megnézném 6-7 éved úgy telne semmi vissza jelzést nem kapnál mennyire lenél lelkes.

2013. febr. 2. 09:06
 35/35 anonim ***** válasza:

caM008 tökéletesen leírta a technikát!Én is épp így csináltam!Ez az 1-etlen út,amit eddig írt igazat adok neki!

-Tanulhatná tőle ,mert a társkeresést bizony tanulni kell.

-Ez 1 játék ,nem görcsölni kell, hanem alkalmazkodni!

-És széles határok közt esélyt adni mindenkinek aki szóba jöhet!

2013. febr. 3. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!