Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogyan ismerkednétek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan ismerkednétek, vagy mit kérdeznétek?

Figyelt kérdés

nem vagyok túl sármos fiatal ember,ezért társkereső oldalon próbálkozok.

általában úgy alakul, hogy amelyik lánynak tetszem annak írok.

tekintettel vagyok arra, hogy normálisan és kulturáltan írjak,érdeklődök de ők kevésbé érdeklődnek felőlem.

rosszul ismerkedem talán??

ti hogyan kezdeményeznétek??

2013. febr. 1. 10:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Bocs! Te nem hibákat ejtesz, hanem igénytelenül írsz (pl.: mondatkezdés, nagybetű konzekvensen elhagyva)! Egyébként nem feltétlen bántani akarlak vele. Tudod rengetegszer megkaptam már netes ismerkedés során, hogy: "Hurrá! Egy levél, ami nincs tele helyesírási hibával!" Mondjuk nem egy csaj reagálta le a levelem ... aki egyébként lehet nem is válaszolt volna, de ebből már el tudott indulni egy beszélgetés ... Ha olyan marha intelligens vagy, akkor tudhatnád, hogy ez igényesség kérdése is és a nők szeretik az igényes pasikat! :-P
2013. febr. 1. 15:15
 12/35 A kérdező kommentje:

még a végén kiderül,azért nem kellek senkinek mert nem tudok meg felelően fogalmazni.

azért ha szeretné valaki megtudja érteni mit kérdezek.

helyes írás ide vagy oda.

elhiheted nem ez a fő ok szerintem.

2013. febr. 1. 15:22
 13/35 anonim ***** válasza:
Én több évig, elég sok sikerrel társ keresőztem. Elhiheted nekem, hogy az első benyomás miatt igen is elég sokat számít. Sokan élből el sem olvasnak egy igénytelenül megírt levelet, írhatsz bele bármit :-P
2013. febr. 1. 15:24
 14/35 A kérdező kommentje:

kezdetnek pl: ennyit írok!

szia! :)

Mit tudhatnék meg rólad?

ilyen egyszerű dolgokba..

csomót keresni a kákán..

2013. febr. 1. 15:27
 15/35 A kérdező kommentje:

ha valaki akar bármire tud válaszolni,ha pedig nem akkor teljesen mindegy mit és hogyan ír az ember.

ettől eltekintve az, hogy sokan nem méltatják az embert semmire és csak levegőnek nézik, durva.

2013. febr. 1. 15:39
 16/35 anonim ***** válasza:

Nézd, a helyesírás nemcsak az igényesség, hanem az intelligencia/iskolázottság mutatója is. Én sem olvasok el olyan kommentet, amit értelmezni sem tudok a hemzsegő hibák miatt. Ez igaz egy ismerkedő levélre is. Persze lehet, hogy szuperintelligens az illető, de ha már ahhoz sem veszi a fáradtságot, hogy átolvassa és kijavítsa a hibáit, akkor annyira nem akar jó benyomást kelteni. Ezzel pedig jól jellemzi a "hozzámállást".

Én is a fotót nézem először, de azért ez nem annyira fontos, mint gondoljátok. Egy kép lehet rosszul sikerült is, nem ez alapján döntöm el, ha nem kell. Ha csak a fejét látom, az is elég, az arc nagyon fontos, nem kell egy kigyúrt testet is prezentálni.

Egy társkeresőn egyébként nem kell az első levélnek nagyon kreatívnak lenni. Azért írsz, mert tetszik a másik, érdekelne téged, ezért meg szeretnéd kérdezni, hogy van-e kedve megismerkedni veled. Sztenderd szöveg. A többi úgyis fenn van, már persze, ha nem azt írod: hogy részleteket csak személyesen...

Hidd el, nem vár a lány nagy szavakat. De a helyesírás előny.:-)

2013. febr. 1. 16:07
 17/35 A kérdező kommentje:

azért a csajok se nagyon figyelnek ott a helyes írásra.

se a fogalmazásra.

én mégse a hibákat keresem, kit érdekel milyen a helyes írása, ha jó a szíve??

de sokan arra sem képesek megpróbálják megismerni a másikat.

2013. febr. 1. 16:15
 18/35 anonim ***** válasza:

Rossz válasz:-)

Bár én nem keresek már társat, ott találtam meg életem párját. De engem ez nagyon is érdekelt, biztosan nem válaszoltam volna egy helyesírási hibákkal teli levélre.

Te kérdezted, hogy vajon miért nem érdeklődnek irántad.

Ez egy szempont.

Ha érdekel a véleményem, figyelembe veszed, ha nem, hát nem. Te dolgod.

2013. febr. 1. 16:20
 19/35 A kérdező kommentje:

Meg próbálok oda figyelni.

kiismertem már a női lélek titkát.

köszönöm a segítséged,de attól tartok ők szarnak nem csak a helyes írásomra hanem rám is.

2013. febr. 1. 16:27
 20/35 anonim ***** válasza:

"szia! :)

Mit tudhatnék meg rólad?"

Ez így nagyon gáz :-P Első dolog, ha ismerkedem valakivel, hogy bemutatkozok és írok pár sort magamról. Ki vagyok és miért szólítottam meg. Másodszor pedig első körben azt tudhatod meg róla, amit kiírt az adatlapjára ... azaz értelmetlen és felesleges ilyet kérdezni.

Semmi csodálkozni való nincs rajta, hogy erre nem kapsz választ.

2013. febr. 1. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!