Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok metropol újságosztó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dávidking20 kérdése:

Lányok metropol újságosztó, fősulis 20 éves sráccal ismerkednétek, ha osztás közben megszólítana titeket, hogy "lenne kedved beszélni egy kicsit"?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok a véleményetekre ;)

2012. dec. 7. 15:58
1 2
 1/16 hurenzon válasza:
26%

nem, mert nincs pénze

és én csak a pénzeseket szeretem

2012. dec. 7. 15:58
 2/16 anonim ***** válasza:
hülye p*csa
2012. dec. 7. 16:05
 3/16 anonim ***** válasza:
19/f
2012. dec. 7. 16:05
 4/16 A kérdező kommentje:
;)
2012. dec. 7. 16:07
 5/16 anonim válasza:
Szerintem újság osztás közben nem egyszerű beszélgetni, mert több helyre kell egyszerre figyelni. Na meg mivel olyan helyen szoktak osztogatni, ahol az ember általában siet, főleg reggel...ezért nem valószín. De ha nagyon ráérnék és éppen nincs kinek osztogasson akkor lehet.
2012. dec. 7. 16:09
 6/16 A kérdező kommentje:
szerintem is rossz felfogás aki csak a pénzre hajt, az nem tartozik a szerelem és szeretet, lelki kötődés kategóriájába. :) - lásd pl: ,manapság a karácsony, azt is sokan félre értelmezik, hogy mi a fontos akkor.
2012. dec. 7. 16:09
 7/16 anonim válasza:

*valószínű akart lenni...

Mondjuk már láttam metropolos osztogató srácot beszélgetni, de nem hiszem, hogy egy óra múlva sok mindenre emlékezne a beszélgetésből

2012. dec. 7. 16:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Igen, volt már benne részem : D
2012. dec. 7. 16:24
 9/16 A kérdező kommentje:
utolsó lány vagy? na fejtsd ki bővebben, bejött? XD
2012. dec. 7. 16:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha lenne időm és netán jól nézel ki, beszélgethetünk.
2012. dec. 7. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!