Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogyan ismerkednétek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan ismerkednétek, vagy mit kérdeznétek?

Figyelt kérdés

nem vagyok túl sármos fiatal ember,ezért társkereső oldalon próbálkozok.

általában úgy alakul, hogy amelyik lánynak tetszem annak írok.

tekintettel vagyok arra, hogy normálisan és kulturáltan írjak,érdeklődök de ők kevésbé érdeklődnek felőlem.

rosszul ismerkedem talán??

ti hogyan kezdeményeznétek??

2013. febr. 1. 10:02
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Az én adatlapom kivan töltve,az övéké nincs gondolom ez korrekt kérdés.xd
2013. febr. 1. 16:41
 22/35 anonim ***** válasza:

Mondjuk én alapból nem írtam olyannak, akinek nem volt kitöltve az adatlapja ... Az nem komoly társkereső eleve ...

"kiismertem már a női lélek titkát. "

Kösz! Vidám lett a péntek délután! :-D Leestem a székről ...

2013. febr. 1. 16:48
 23/35 anonim ***** válasza:

Ez annyit tesz, hogy egyedül a fotója alapján akarsz vele ismerkedni?

Amikor megismerkedtem a férjemmel, akkor volt fenn rólam egy síelős kép, ami Olaszországban készült, ahogy várok a felvonóra. A képen mögöttem a sorban állt egy idegen, eszméletlen jó kiállású pasi. A férjem ismerkedő mondata az volt, hogy "Szia, az ott én vagyok mögötted, de hiába imádkoztam, nem fordultál meg. Most leszólíthatlak?" Ezen jót röhögtem, mert a párom egy alacsony, köpcös kis pasi, utálja a hideget és nem tud síelni.

De jó szöveg volt, visszaírtam. Szóval lehet így is. Nálam bejött.

2013. febr. 1. 16:52
 24/35 A kérdező kommentje:

*bejelöl hogy tetszem neki

*én megnézem az adatlapját képek vannak csak

*megkérdezem valamikről,hogy lássam akar e ismerkedni

*látom szokott fent lenni,de semmibe veszi ha írok

Ez idegesítő, ezért nem tudom mit kellene tennem.

Tudnám van valamilyen szándéka, kedveskedek persze.

*nem tesznek semmi ösztönzőt,akkor engem mi sarkaljon?

2013. febr. 1. 17:00
 25/35 anonim ***** válasza:

"nem tesznek semmi ösztönzőt,akkor engem mi sarkaljon?"

Mondjuk az, hogy puncihoz akarsz jutni ... és azért pedig neked kell küzdeni, nem hozzák tálcán eléd :-P

2013. febr. 1. 17:06
 26/35 A kérdező kommentje:

Most hogy így elbeszélgetem veletek úgy érzem,szak avatott lett belőlem.

még az is lehet írok egy könyvet.xd

kitanultam 20 perc alatt a női kritikát..xd

2013. febr. 1. 17:06
 27/35 anonim ***** válasza:

No, akkor egy kis segítség a női lélekhez:

Ha nem válaszol, akkor felejtős. Amikor társat kerestem, akkor kaptam naponta 3-4 levelet. Ezeket megnéztem, és sorba raktam. Randira csak a legszimpatikusabbal mentem el, sosem találkoztam egyszerre többel, és ilyenkor a többit finoman elutasítottam. Igyekeztem mindenkinek válaszolni. Ha valakivel több randink is volt, akkor csak vele találkoztam, a többivel nem ismerkedtem.

Nem tudom, másnak mi a stratégiája, nálam így működött.

Egy dolgot ne tégy: ne erőltesd. A hallgatás elutasítás. Ha meggondolná magát, akkor később visszaír úgyis.

2013. febr. 1. 17:08
 28/35 A kérdező kommentje:

vannak női ismerőseim,tudom hogy jóban kell leni velük mert náluk az összes p***xd

de ilyen 2 hét után eszébe juthatna írjon valamit pl engem mi foglalkoztat esetleg dolgozom e vagy valami.

2013. febr. 1. 17:09
 29/35 anonim ***** válasza:

Ha nem ír, akkor nem érdekled. Anno hetente egy-két alkalommal volt csak időm randizni, de kaptam vagy 20 levelet. Esélyem sem lett volna mindegyikkel találkozni, úgyhogy csak azoknak válaszoltam, akikkel elképzelhető volt a találkozó.

Van, aki nem utasít el, csak nem válaszol. Evvan.

2013. febr. 1. 17:12
 30/35 A kérdező kommentje:

tudtam én pofára megy itt minden.

tőlem még klazimodo is jobb kb.

hiába próbálkozom akkor, ha a nők több mindenkire kivetik a hálójukat..

2013. febr. 1. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!