Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit lépnétek erre lányok?
Ha mondjuk Pólusban üldögélve meglátok egy lányt aki egyedül ül. Én meg odamegyek hozzá, és megkérdezem hogy hozhatok neked valamit, én állom? Vagy valami hasonló?
Ez úgy tűnne hogy csak gyorsan fel akarom szedni a csajt, vagy ha tényleg tetszik ez beválhat? :)
Várom a lányok válaszát. :)
5-ös vagyok
igazából én sem vagyok az a nagy csajozós fajta de végülis az a több mint 2 év se semmi amit a barátnőmmel töltöttem eddig együtt:D én is szeretek kedveskedni, de ezt az elején tényleg túlzás elkezdeni, viszont ha pl meghívod egy kólára az sem a világvége:D na szóval mint ahogy az előbb leírták szépen odamész és elkezdtek beszélgetni:D és, hogy hogyan sül el a dolog igazából SZERINTEM ez lányfüggő. gondolok itt arra aki el akar majd küldeni:s de akad olyan is akinek tetszene ez, hogy odamész hozzá pl #1 #2 #3 #4
Nem kell megkérdezni tőle hogy leülhetsz e mert arra mondhatja hogy nem:D Egyszerűen leülsz mellé azt mondod neki hogy bocsi hogy zavarlak, de láttam hogy egyedül vagy ... stb. Azt amit írtam.Légy határozott!
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!