Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan lányok akiket nem feltétlen csak a buli érdekel?
Eléggé elvont így...Én is szeretek bulizni,de már lassan nem találni egy olyan kedves kis csajt, akivel tényleg el lehet beszélgetni,ismerkedni, és nem abból áll az élete,hogy minden 2. hétvégén leissza magát :D Vagy csak én látom így? :/
Kicsit megváltozott minden :/
(17/f)
Persze okés vagy :D Miért,nem mondták még ? :D
Aki úgy öltözik az kur.va :D Ezt a kur.varobogót hallottam már..:D Merre laksz,ha szabad tudnom ? :D
Én is utálom az ilyen felszínes helyeket.Szépek,de undorító felszínes emberek járnak oda,ilyen kur.vák is,ráadásul drágák és azt nézik milyen ruhád meg autód van,nevetséges hogy Magyarországon ilyet büntetlenül megtesznek.Ez még gázabb,hogy valakit azért néznek le mert nem kur.va..
Én is jobban szeretem az olyan normálisabb helyeket,mint amilyeneket Te írtál,ahol az emberek normálisan feltudnak öltözni,meg nem a pénzről meg a menőzésről szól minden.Sajnos kevés ilyen hely van,és ha bulizni megyek általában mindig jól felidegesítem magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!