Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan lányok akiket nem feltétlen csak a buli érdekel?
Eléggé elvont így...Én is szeretek bulizni,de már lassan nem találni egy olyan kedves kis csajt, akivel tényleg el lehet beszélgetni,ismerkedni, és nem abból áll az élete,hogy minden 2. hétvégén leissza magát :D Vagy csak én látom így? :/
Kicsit megváltozott minden :/
(17/f)
"A bulizás az mióta szinglis dolog?Kur.válkodás az nagyobb szinglis dolog a mai világban."
Nem tudom, hogy vagy vele, de a legtöbb szórakozóhelyen szingliket látok csak. Sőt, az én baráti társaságomból is csak a szinglik járnak bulizni.
A k*rválkodáshoz nem tudok mit hozzáfűzni. Szerintem aki olyan típusú, az a párja mellett is az lesz.
Egyébként továbbra sem értem, hogy miért baj az, ha emberek elmennek néha szórakozni.
Én konzervatív lány vagyok, szeretek olvasni, színházba járni, szeretek a barátaimmal együtt lenni, legyen az akármilyen program. És szeretek időnként bulizni is.
Szerintem ez még önmagában nem elítélendő. Nem döglöm össze senkivel, nem "k*rválkodom", nem iszom le magam. Ahogy a többi barátom sem.
Nem értem, hogy miért olyan megbotránkoztató, ha valaki nincs ellene a bulinak.
25/n
13-as!Tényleg konzervatív lány vagy ?
Nem vagyok ellene a bulinak,nagyon szeretek és tudok is bulizni.Csak az a baj tudod,hogy rengeteg primitív ember jár bulizni,és a diszkóba járó nők is mind primitívek.
Amiket leírtál,hogy szeretsz színházba meg moziba járni,az teljesen jó,meg az is hogy néha bulizol,de miben nyilvánul még meg,hogy konzervatív vagy ?
"13-as!Tényleg konzervatív lány vagy ?
Nem vagyok ellene a bulinak,nagyon szeretek és tudok is bulizni.Csak az a baj tudod,hogy rengeteg primitív ember jár bulizni,és a diszkóba járó nők is mind primitívek.
Amiket leírtál,hogy szeretsz színházba meg moziba járni,az teljesen jó,meg az is hogy néha bulizol,de miben nyilvánul még meg,hogy konzervatív vagy ?"
Igen, tényleg konzervatív lány vagyok. Hogy miben nyilvánul ez meg? Sok dologban, leginkább az erkölcsi hozzáállásomban. Nem hagyom, hogy tapizzanak, nem döglöm össze senkivel egy buliban sem. Nem veszek föl kivágott ruhákat és p*csamutogató miniszoknyákat.
A testiségről való elképzelésem is prűdnek számít a mai világ felfogásához viszonyítva.
Azzal pedig nem értek egyet, hogy az összes nő primitív, aki diszkóba jár. Én is mondhatnám azt, hogy az összes pasi tapló, aki oda jár, de ez nem igaz, mert vannak pozitív tapasztalataim. Na meg amúgy is kikérem magamnak, én nem vagyok primitív, és a barátaim sem azok. ;)
Na akkor jó :D Tényleg jó hogy nem kú.rsz össze-vissza mindenkivel,meg azzal sem aki tetszik.Nem hagyod,hogy tapizzanak,ez is jó :D Legalább Te ha buliba mész normálisan öltözöl,nem úgy mint a sok buliba járó kur.va,nem is tudom mit képzelnek azok magukról.
A buliban lévő legtöbb csaj mint a Te szöges ellentéted,primitívek,igaz nem mindegyik,de a legtöbb,hozzád hasonlóból van kevés :D
Tehát akkor okés vagyok? Ez nagyszerű. :D
Nézd, igazad van, nagyon sok a "lenge" erkölcsű lány, és fiú, de tényleg nem mindenki olyan. Tudom, hogy a legtöbb nő hogyan viselkedik, és hogy néz ki. De erre is azt mondom, hogy nem mindenki olyan. :)
Hiszem, hogy vannak még rajtam, és a barátaimon kívül olyanok, akik pusztán lazulni, kikapcsolódni járnak ilyen helyre.
Én mondjuk a puccos diszkókat nem is szeretem, ott sokkal kényelmetlenebbül érzem maga, mint a közeli kis szórakozóhelyen. Itt annyira nem menő a lenge ruha, nem néznek le, ha nem vagy agyonsminkelve, és nincs rajtad 15 cm-es k*rvarobogó. :)
Lehet hogy azért vannak pozitív tapasztalataim, mert az itteni társaság kissé más, mint a mai menő diszkókban található "kiakirályhanemén" réteg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!