Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megfelelni a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megfelelni a női teszteken?

Figyelt kérdés

Egyszer egy suli diszkó bulin Ecet Jancsi az iskola sztárja, odajött hozzám (én azt hiszem támasztottam a falat) és azt modta: "Hello haver, most velem jössz, ez jó buli lessz.” A kezemnél fogva áthúzott a tömegen, ahol 3 nálunk fiatalabb lány táncolt egy karikába, mi beálltunk táncolni ebbe a karikába. A lányok „Hi, hello, szia Jancsi húú de jó”....aztán erre mondott valami frappánsat amin a lányok kacagtak. Ecet megszólal, "Ez hihetetlen lányok, mekkora buli, eszméletlen király csajok vagytok de most nekem el kell menem. De itt van Kanál (ez volt akkor a becenevem) hihetetlen nagy csóka, jó haverom (egyáltalán nem voltam a haverja), jól ellesztek, táncoljatok és bulizzatok együtt!!!" És ezzel elment és otthagyott engem velük.

A lányok csalódott arcot vágtak és elhalgattak. SEMMIT SEM SZÓLTAK, ez volt a teszt. Máshova néztek, aztán rám, megint máshova.

Mivel pocsékul táncolok, a következő 60 másodpercben mondanom kellett volna valamit, hogy "átmennyek a teszten"...ami felkelti a figyelmüket és nem az jön le belőle, hogy csajt akarok, mivel már rég nem volt csajom. De nem volt mint mondanom nekik egyáltalán. Én féltem és valahogy roszul éreztem magam, ettől meg ők érezték rosszul magukat. De nem tudtam kitalálni semmit, és azt sem tudtam eldönteni melyikhez kellene beszélnem.

Ti mit mondtatok volna?

2013. jan. 24. 18:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
"A jobol egy jo nagy Kanallal adjon az eeeeeg!"
2013. jan. 24. 18:23
 2/12 anonim ***** válasza:

Aki tesztelget az menjen az anyjába egy szegecses l*sszal a seggében.

Van esetleg nem tesztelgetős csaj is...?

Ezeket meg hagyd, ennyi eszük van.

2013. jan. 24. 18:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs mindeggyik tesztel...
2013. jan. 24. 18:29
 4/12 anonim ***** válasza:
ez nem teszt volt, sztem csak nem tudták mit kezdjenek veled,mert úgy néz ki, mintha nem is ismernének téged, ők sem tudták mit kellene mondani. az ilyen lányokhoz tényleg olyan illik, aki feloldja őket.
2013. jan. 24. 18:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem is ismertek, a nevem lehetett ismerős nekik. Én sem ismertem őket, távolról láttam őket. Nem is voltak jó nők, én magamtól nem mentem voltam oda hozzájuk. Viszont nem is voltak rosszak. De megmondtad a varásszót: Felodani a feszültséget valami dumával ami elsimítja ezt a rendkívül hülye helyzetet...ez volt a teszt, ez ugyanis magas színtű interperszonális képességekre utal ami szexi!!!
2013. jan. 24. 18:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem tesztelgetés.
2013. jan. 24. 18:46
 7/12 anonim ***** válasza:

nem ártana tisztázni a tesztelés fogalmát.

sztem ez nem teszt volt.

2013. jan. 24. 18:47
 8/12 anonim ***** válasza:

Na most ez nem teszt hanem szimpla élethelyzet

Őszintén szólva ha barátnőimmel bulizunk és odajön hozzánk egy haverunk és lepasszol nálunk egy haverját akit nem is ismerünk. (ráadásul ilyen gáz "Ez itt Fapityu oltári csávó"...) Én se sok mindent tudtam volna reagálni hirtelen. Főleg ha a tánctéren vagytok ahol két értelmes szót nem lehet váltani. (Mondjuk normálisan bemutatkozni)

Az ilyen helyzetek cikik, mindkét oldalról...lehet ilyenkor kérdezősködni udvariasan, futni az illemköröket vagy táncolni...:S

2013. jan. 24. 18:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz, de mi van ha az én az ilyen ciki eseteket az átlagosnál jobban akarom ezentúl megoldani??
2013. jan. 24. 19:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom...meghívhatod őket egy italra, aztán táncolhatsz velük...bár szerintem ha a lányok nem vágytak a társaságodra vagy senki más társaságára vesztett ügyed van :D (pl egy csajbulin én nem örülnék neki ha rám akarnának sózni valakit...bocs nem rád gondolok csak próbálom elképzelni a szitut)
2013. jan. 24. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!