Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiú is kezd beleőrülni abba, hogy folyton próbál megfelelni a lányok magas igényeinek mégsem tud?
van egy haverom, a bal lába béna, sánta, kopasz, 40 kiló vaságyastól nincs állása, nincs pénze, mégis volt már barátnője. de ilyen hozzáállással bizony nem is lesz.
nem csak az árjáké a világ...
En tudom ki vagy mar kepet is kuldtel...egy edzoteremben feszitesz.
Szerintem hagyd abba,ezt a nyafogast mert inkabb ez a visszataszítò....
18/l
Igen én lassan-lassan beleőrülök ebbe. Heee.hee. Nyeheehee.
Kár hogy ennek így kell lennie. F*s egy világ ez!
Én már 1. éve leszarom h megfeleljek a lányoknak
FOREVER ALONE
A konditerem az csak azoknak jó, akik alapból magasak, és az arcuk arányos. Attól hogy kicsi vagy, a kondi nem fog sokat dobni rajtad. Persze izmosabb, fejlettebb, egészségesebb leszel, talán a férfiak közt egy kis tekintélyt is összekaparsz, de a nők körében a magasságod miatt a "nízd má a kis vasgyúró" kategoria besorolás marad.
Pénzből meg tudsz változni. Menj el plasztikai sebészhez, vágja le az orrod, meg fúrasd át a sípcsontjaidat félévre vasszegecsekkel ,attól 5 -10 centit fogsz nőni. Lehet így is változni. De ez nem kevés pénz, meg bele fogsz őszülni a fájdalomba! Ha neked megér ennyit egy párkapcsolat,ami 90% hogy úgyis unalomba, megcsalásba fullad, mert ugye garancia nincs rá,hogy akit egyszer összeszedsz az örökre veled marad, még a legjobb fickókat is szokták lepattintani egy még jobb miatt. Ezeket azért jó ha szem előtt tartod.
Olvasol Machiavelli-t?
Ha nem, akkor egy tanács: A világ képmutatás. Azt látják, amit mutatsz, nem azt aki vagy. Játsszd meg, hogy nem akarsz megfelelni a lányoknak, akkor látni fogják a nagy individualistát, és tetszeni fogsz nekik.
Az másik dolgo, hogy nem fogsz tudni tükörbe nézni, vagy nem fogod szeretni, de hát mindennek meg van az ára.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!