Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene, mert félénk visszahúzódó vagyok? 20f (magas vagyok és nincs gyerekes arcom :D)
Figyelt kérdés
Már nagyon magányos vagyok, nagyon szeretnék egy barátnőt :S
Nemigazán merek kimozdulni a szobámból, vagy az egyetemen(Pécs) beszélgetni... így nem tudok megváltozni :S Ezért kéne segítség. Pszichológust semmiképp sem akarok :)
Interneten beszélgettem már sokat, úgyhogy az magamhoz képest már egész jó lenne :)
Nem félek úgy a lányoktól, hogy ők szépek, és ezért nem merek odamenni. Inkább mindenkitől... :S
2012. nov. 26. 19:23
1/8 anonim válasza:
Szia :) Mi az oka a visszahúzódásodnak? Eddig is ilyen voltál, vagy ért valami olyan atrocitás ami miatt nem mersz beszélgetést kezdeményezni?
2/8 A kérdező kommentje:
Az oviban is ilyen voltam :D
2012. nov. 26. 19:54
3/8 anonim válasza:
Huha.. akkor szerintem kis lépésekben haladj a célod felé, ne egyszerre akarj mindent hanem, tűzz ki kisebb célokat és így próbálj előre jutni.. gondolok itt arra, hogy első körben mondjuk menj el valahova,bárhova ahol társaságod lehet csak egy fél órára vagy negyedre... így hátha könnyebb lesz :)
4/8 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, hogy korábban bemegyek órára, de nem tudok ismeretlenül odamenni senkihez. Van pár társam, akivel beszélgettem néhány mondatot, de hozzájuk se :( :S
2012. nov. 26. 20:02
5/8 anonim válasza:
Akkor esetleg még azt tudom tanácsolni hogy ezekkel az előbb említett társaiddal próbáld meg felvenni a kapcsolatot.. csak egy picit kell lépned.. ha egy pár mondatot beszélgettél már velük, tudod hogy nem harapnak meg ha megkérdezed hogy "mi újság", vagy "hogy vagy".. :) és ha látják rajtad, hogy te kezdeményezed a kommunikációt, akkor legközelebb ők is fognak:)
6/8 anonim válasza:
Kezdj el többet beszélgetni családtagokkal, közeli ismerősökkel, haverokkal. Egy idő után menni fog ismeretlenekkel is.
7/8 anonim válasza:
szerintem a mosoly sokat segít. minden lány imádja a mosolygós srácokat, főleg ha rá mosolyognak. én valamilyen diákkört próbálnék ki a helyedben. olyat ahol sokan vannak, ezért nem nagy rajtad a nyomás, de már a jelenléteddel a közösség részévé válsz, tehát lesznek ismerőseid akik segíthetnek a továbbiakban.
8/8 anonim válasza:
például ifjúsági hittant javaslok. nem kell hozzá hívőnek lenned, és ott a legelfogadóbbak az emberek tapasztalataim szerint, tehát nincs mitől félned. ők fognak nyitni feléd, segítenek ha megismernek és rájönnek a gondodra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!