Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megfelelni a női teszteken?
Egyszer egy suli diszkó bulin Ecet Jancsi az iskola sztárja, odajött hozzám (én azt hiszem támasztottam a falat) és azt modta: "Hello haver, most velem jössz, ez jó buli lessz.” A kezemnél fogva áthúzott a tömegen, ahol 3 nálunk fiatalabb lány táncolt egy karikába, mi beálltunk táncolni ebbe a karikába. A lányok „Hi, hello, szia Jancsi húú de jó”....aztán erre mondott valami frappánsat amin a lányok kacagtak. Ecet megszólal, "Ez hihetetlen lányok, mekkora buli, eszméletlen király csajok vagytok de most nekem el kell menem. De itt van Kanál (ez volt akkor a becenevem) hihetetlen nagy csóka, jó haverom (egyáltalán nem voltam a haverja), jól ellesztek, táncoljatok és bulizzatok együtt!!!" És ezzel elment és otthagyott engem velük.
A lányok csalódott arcot vágtak és elhalgattak. SEMMIT SEM SZÓLTAK, ez volt a teszt. Máshova néztek, aztán rám, megint máshova.
Mivel pocsékul táncolok, a következő 60 másodpercben mondanom kellett volna valamit, hogy "átmennyek a teszten"...ami felkelti a figyelmüket és nem az jön le belőle, hogy csajt akarok, mivel már rég nem volt csajom. De nem volt mint mondanom nekik egyáltalán. Én féltem és valahogy roszul éreztem magam, ettől meg ők érezték rosszul magukat. De nem tudtam kitalálni semmit, és azt sem tudtam eldönteni melyikhez kellene beszélnem.
Ti mit mondtatok volna?
Hja, azt nem is mondtam, hogy a lányok nem tudatosan tesztelnek hanem tudat alatt ösztönösen, ezért működik. "?? Megfelelő (elég erős) potenciális partner ez a csávó itt vagy nem??"
Nem lánybuli volt, külsősök is voltak, furcsa alakok is voltak, fura zenék is voltak, meg volt majdnem egy bunyó meg lökdösődés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!