Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavaró számotokra, ha egy lány a hétvégéit a barátnőivel szeretné inkább tölteni?
elég gáz föleg ha a fiu dolgozik hétköznap és szeretné a hétvégét veled tölteni, de mondjuk azt sem értem öt miért
nem viszed el bulizni...?
az élet nem így megy, nem lehet kimatekozni
ha jön a szerelem suttyba vágsz mindent ami addig fontos volt :)
Hát...szerintem ez így nem megy. Ha szerelmes vagy, akkor főleg, mert oda jutsz, hogy minden idődet a szerelmeddel akarod tölteni. Szerinted miért van itt millió oyan kérdés, hogy "A legjobb barátnőm/barátom elhanyagol, mióta párja lett."
Én még nem láttam olyan szerelmes embert, akivel ne ez történt volna. Még velem is, pedig fogadkoztam, hogy majd dehogy, megyek veletek ugyanúgy bulizni, és mégis mindig oda jutok, hogy Vele akarok lenni, ha van rá lehetőség.
Persze, az 1 nap még okés, nem kell mindenkinek úgy függeni, mint nekünk. De az, hogy két nap barátnő, egy na pasi, ne jó arány egy kapcsolat esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!