Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek még olyan lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan lányok akiket nem feltétlen csak a buli érdekel?

Figyelt kérdés

Eléggé elvont így...Én is szeretek bulizni,de már lassan nem találni egy olyan kedves kis csajt, akivel tényleg el lehet beszélgetni,ismerkedni, és nem abból áll az élete,hogy minden 2. hétvégén leissza magát :D Vagy csak én látom így? :/

Kicsit megváltozott minden :/

(17/f)

2013. jan. 24. 23:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%

Én pl nem csak bulizásra vágyom. De mivel a legtöbb páros dologhoz pár is kell, ezért egyenlőre maradnak a szinglis dolgok, vagyis a bulizás.

25/n

2013. jan. 24. 23:32
 2/21 anonim ***** válasza:
ha 2 hetente leissza valaki magát akkor hogy állna már bulizásból az élete :) egyébként léteznek, de a többség valószínűleg már idősebb korosztály 24/f
2013. jan. 24. 23:38
 3/21 A kérdező kommentje:
Igen,kicsit hülyén fogalmaztam :) Hát arra már rájöttem sajnos...Egyébként félreértés ne essen semmi bajom a bulis azokkal akik buliznak,mert én is szeretek,de nem csak ebből kéne,hogy álljon az életük ebben a korban, és így elég nehéz egy kapcsolatba kezdeni :)
2013. jan. 24. 23:42
 4/21 anonim ***** válasza:
ettől a korosztálytól ne számíts másra... nagyon megváltozott a világ
2013. jan. 24. 23:46
 5/21 anonim ***** válasza:
Akkor mesélj, szerinted miből kéne állni az életnek ebben a korban? Kíváncsi vagyok egy tinifiú világszemléletére. :)
2013. jan. 24. 23:47
 6/21 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, már ne haragudj, de aki hétvégén bulizik, annak nem arról szól az élete! A hétvége azért van, hogy kiengedjük a gőzt, vagy pedig pihenjünk. Kinek mit jelent a relax. Nekem pl. a hétvégéim arról szólnak, hogy pénteken, vagy szombaton összejövök a barátnőimmel, iszunk és bulizunk, vasárnap meg pihen mindenki. Így újult erővel kezdem a hetet. A hétköznapi robotolás után pedig igazán jól esik egy kis hülyéskedés és néhány pohár ital. Ismerkedj könyvtárban, vagy más nyugis helyen, ha olyan lányra vágysz. 21L
2013. jan. 25. 00:09
 7/21 anonim ***** válasza:
57%

Elég elszomorító hogy tömeg, hangos zene és ital jelenti sokaknak a hétvégi kikapcsolódást. S nemcsak hogy nem ismernek más félét, de igényük sincs rá, és ez a rosszabb.

35 F

2013. jan. 25. 08:49
 8/21 anonim ***** válasza:
52%

Az a baj, hogy nem veszitek észre, hogy a gőz kiengedése csak okozati megoldás. Ha magát a gőz okát szüntetné meg mindenki a saját életében, nem lenne mit kiengedni és hasznos dolgokkal is tudnátok foglalkozni a szabadidőtökben.

De hát aki gyáva, hogy magába nézzen, annak marad ez:)

2013. jan. 25. 12:49
 9/21 anonim ***** válasza:
A bulizás az mióta szinglis dolog?Kur.válkodás az nagyobb szinglis dolog a mai világban.
2013. jan. 25. 13:06
 10/21 A kérdező kommentje:
Ha a relaxhoz alapvető dolog a pia a hétvégéken,akkor nincs több hozzáfűznivalóm.
2013. jan. 25. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!