Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most már komolyan. Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most már komolyan. Mi a búbánatos francért nem lehet egy nyomorult mondatot visszaírni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 22:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

20-as ...azt hiszed a társkeresőn nem hiszik azt? :D

a szép nők üzeneteinek 90%-a arról szól hogy nős pasi nyakában a kölyökkel irogat hogy ugyanmár, szexeljünk.

a maradék 9% annyira ügyetlenül fogalmazza meg a mondandóját, vagy rögtön 1. körben megriaszt azzal hogy ő életreszóló kapcsolatot keres hogy nem válaszol a csaj.

az utolsó 1% aki normális levelet ír, arra válaszolnak, de még azok háromnegyedéről is kiderül hogy defektes.

rossz esetben mindegyikről.

Ezért mondom hogy élőben!

Sokkal több az esély, de csak nem hiszik el.

2013. jan. 24. 23:22
 22/26 anonim ***** válasza:

Lehet nem ér rá?!!!!!!!!!!!!!!!!

Vagy csak nyomorék vagy és un, de nem mondja?

Vagy dolga van.

Vagy nincs netközelben...

2013. jan. 25. 01:44
 23/26 anonim ***** válasza:
Én is ezért töröltem magamat a társkeresőről...
2013. jan. 25. 04:17
 24/26 anonim ***** válasza:

Dettó, én is töröltem már magam réges-rég. Bármilyen képet-szöveget teszel fel, az esetek 99%-ban b*sznak rá, hogy akár csak egy fél mondatot is visszaírjanak.

Engem mondjuk többnyire a 90-100 kilós csajok találtak meg, holott anno kiírtam az adatlapomon, hogy átlagos vagy sportos külsejű csajt szeretnék, mivel heti 3-4-szer 1,5 órát rohadok a kondigépeken és akkor már egy olyan csajjal szeretnék járni, akit át is tudok ölelni :D

A jó csajok viszont le se sz*rtak, szerintem a legtöbb csak azért van beregisztrálva, hogy amikor rossz kedvük van, belépnek, elolvasgatják a pasiktól érkező töménytelen mennyiségű seggnyalós/bókolós üzenetet, aztán attól kicsit jobb kedvük lesz. Majd szó nélkül kilépnek.

Ennyi :)

2013. jan. 25. 11:39
 25/26 anonim ***** válasza:

megmondom miért

mert ha visszaír a lány, hogy bocs de nem akkor a pasik 99%-a egyből válaszol, hogy hádemérnem? És akkor meg kezdjen magyarázkodni a lány? A vége úgyis anyázás, meg büdösr.bancozás lenne. Ha látta az üzeneted és 1-2 napon belül nem válaszol akkor vedd úgy hogy küldött egy bocs de nem-et

2013. jan. 25. 15:42
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy kiemelkedően jóképű ne várj választ társkeresőn.
2013. jan. 26. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!