Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan a legtöbb lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan a legtöbb lány itt a gykn, hogy nem igazán hajlandò visszaírni a képemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Tettem fel tegnap egy kerdest, hogy van e eselyem a csajoknal a kepeim alapjan, mert csak ritkan tudok kimozdulni. 8 lany kert kepet, kuldtem is, de csak 4 volt olyan gerinces, hogy vissza is irt. Pedig direkt mondtam, hogy nyugodtan johet negativ komment is, szeretem a kritikat. Megsem volt ezekben semennyi gerinc sem. Pedig eleg jol kinezo pasi vagyok a 4 komment alapjan.
2012. júl. 23. 07:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Azért, mert ronda vagy, és ők már képtelenek voltak megfogalmazni szépen, hogy Ronda vagy.

Vagy egyszerűen lusták voltak megnézni/nem látták.

De küldhetsz képet, megnézem, mennyire vagy elég jó pasi.O.o.:D

2012. júl. 23. 07:55
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem ertem a noket komolyan nem. Aztan meg ok szoktak it ocsarolni a parkkereso oldalakon levo noket, hogy ritkan irnak vissza egy pasinak. Ugyanolyan ok is a legtobben. Egyszeruen nem lehet megerteni oket.
2012. júl. 23. 07:56
 3/24 A kérdező kommentje:
Hagyjuk mar ezt a dolgot, hogy ronda vagyok, mert eloben is volt mar dolgom rengeteg lannyal es volt, hogy nem jottem be, de olyan nem volt aki azt mondta volna, akar burkoltan is, hogy ronda vagyok,
2012. júl. 23. 07:57
 4/24 anonim ***** válasza:
Na küldj egy képet. Én visszaírok de aztán meg ne sértődj ha azt mondom h ronda vagy.
2012. júl. 23. 08:11
 5/24 anonim ***** válasza:
Nekem is küldj egy képet, őszinte leszek :)
2012. júl. 23. 08:13
 6/24 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz az itteni lányokkal, akik írtak pozitívat írtak. :)
2012. júl. 23. 08:22
 7/24 anonim válasza:
Az a csaj aki nem fogad el olyannak amilyen vagy az nem is akar tőled semmit és akkor meg le van szarva. Ne add fel, mert nem csak fennhéjázós nők vannak a világon. A nagyképű csajoknak meg úgyiscsak egy nárcisztikus izomember való. Olyan igazi Johnny Bravo :)))
2012. júl. 23. 08:43
 8/24 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek akiben volt egy csepp joindulat es valszolt, akar negativat, akar pozitivat.
2012. júl. 23. 08:49
 9/24 anonim ***** válasza:
Na, küldesz képet?:)
2012. júl. 23. 09:09
 10/24 anonim ***** válasza:
Küldj nekem is! Én válaszolni fogok őszintén! :)
2012. júl. 23. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!