Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van tapasztalatod a szexpartnerkeresökkel kapcsolatban?
NEM A PROSTIKERESÖ-OLDALAKKAL KAPCSOLATBAN!
hanem adult dating. Pl akik nagyon elfoglaltak, nem jutnak el ismerkedni, ezért csak szexkapcsolatot keresnek. De mivel még ilyen kialakitására sincs idejük a valo életben, ezért neten probálkoznak. Persze mindenki tudja, hogy ilyesmire rászoruló nő nagyon kevés van, és többnyire randák is. A fennlévő férfiak meg bár jól nézhetnek ki, de valoszinüleg a férfiasságuk ennyiben ki is merül.
én azért regeltem fel, mert nem tudok udvarolni, hogy legyen 1 barátnöm, egyéjszakásokhoz pedig nem nézek ki elég jól.
két szexkapcsoalat-keresön is fennvagyok, drága elöfizetéssel, de nagyon kevés szóbajöhető nő van fenn. Eddig egy lány irt vissza, de randin kiderült, hogy aránytalanul kövér és nárcisztikus. Ugyhogy hiába lakott villában a belvárosban, valahol megértem, hogy nem kell senkinek.
Én reggeltem egyen, de csak hogy nézegessem a képeket. (ingyenes) Össze a neten keresztül nem akarok senkivel jönni, max egy szűz fiút kipróbálnék, főleg azon vagyok elképedve, hogy sokaknak a lefotózott farkuk a profilképe, kíváncsi vagyok, van olyan nő, akinek ez bejön?
21/L
visszaretten johogy. De ha hagyod, hogy a kifogásaival el tudjon állni a találkozotol, akkor ne lepödj meg, hogy nem jön össze semmi. De különben kiváncs vagyok, hogy NEKEd miért irnak vissza, nekem meg MIÉRT nem.
tegnap pl egy sima társkeresöröl rögtönöztem egy randit egy kicsit kövérkés csajjal (képen nem látszott vészesnek, de ezt már megszoktuk), és este 10 kor rögtönzött VAKrandi szerinted mi másra megy ki, ha nem a sexre? Nyomult is rendesen verbálisan, de hát én nem vonzodtam hozzá, ugyhogy offoltam.
nekem elég sok ilyen szexpartneres ismerkedés jött össze, volt hogy lánnyal, de inkább párokkal, ahol a feleség a férj előtt dugatta meg magát velem, engem ez még izgat is
lány tényleg nagyin kevés van fenn ilyen oldalakon
érdekes, meg jó ez, de két év alatt már meguntam ezt a szexpartnerkeresős dolgot és elkezdett hiányozni a normális kapcsolat, most éppen erre vágynék
te melyik oldalakon vagy fenn?
de hogy jó életbe irnak neked vissza?
fenn vagyok adultfriendfinderen meg szexrandin összesen ez a két oldal olyan max 50 alkalmas nöt jelent, akiknek nagyjábol már irtam is.
leirtam nekik, hogy szükségem van egy lánypajtásra. Igy meg igy nézek ki, ha nem elég, akkor bekap hatja.
Hát ez a baj, hogy odaírtad, hogy bekaphatja. Tiszteletlen vagy a nőkkel, ez a privikből is lejött. Mindegy mi a véleményed, amíg ilyen lekezelő, és lenéző vagy, ne várj sokat!
Első voltam.
A legtöbb regisztrált felhasználó az ilyen oldalakon szórakozó tini fiú, vagy perverz, aki gyűjti a képeket.
Szerintem te is folyamatosan ilyeneknek küldted a képeidet.
Nőként, párként regisztrál, majd fogadja a kiéhezett pasik leveleit. Esetleg visszaélnek a képeiddel. Felkerül valami adatbázisba, subba-ra, röhög rajtad a fél világ...
Szóval csak óvatosan, ne küldj képet, főleg arcképet ne!
Amúgy meg rengeteg a férfi, 1 nőre jut vagy 100 pasi.
És aki tényleg nő, azoknak is a nagy része prosti, csak nem írja ki.
Sok szerencse kell, nekem volt párszor, de a többségnél én is úgy jártam, mint te. Semmi válasz.
Nekem néhány nő és néhány pár jött össze, amik közül volt tartós szexkapcsolat is, de már elegem van ebből.
nekem azért kell ez a dolog, hogy valahogy beinduljon a sexuális életem (nem vagy szüz, volt csajom már egy éven keresztül), csak szeretném ha ÉN iránytianék e dologban, ne a véletlen.
Megprobálom kiszürni a valodi nöket. látszik, ha egy nö ir valamit, és ha egy szociálisan retardált vén perverz vagy tini. ég és föld a különbség. Ezek az emberek semmit nem tudnak a nökröl, következésképpen a nöi kommunikáciot sem tudják utánozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!