Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van tapasztalatod a szexpartne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van tapasztalatod a szexpartnerkeresökkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

NEM A PROSTIKERESÖ-OLDALAKKAL KAPCSOLATBAN!

hanem adult dating. Pl akik nagyon elfoglaltak, nem jutnak el ismerkedni, ezért csak szexkapcsolatot keresnek. De mivel még ilyen kialakitására sincs idejük a valo életben, ezért neten probálkoznak. Persze mindenki tudja, hogy ilyesmire rászoruló nő nagyon kevés van, és többnyire randák is. A fennlévő férfiak meg bár jól nézhetnek ki, de valoszinüleg a férfiasságuk ennyiben ki is merül.

én azért regeltem fel, mert nem tudok udvarolni, hogy legyen 1 barátnöm, egyéjszakásokhoz pedig nem nézek ki elég jól.

két szexkapcsoalat-keresön is fennvagyok, drága elöfizetéssel, de nagyon kevés szóbajöhető nő van fenn. Eddig egy lány irt vissza, de randin kiderült, hogy aránytalanul kövér és nárcisztikus. Ugyhogy hiába lakott villában a belvárosban, valahol megértem, hogy nem kell senkinek.

2012. júl. 5. 14:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azt hiszed kiszúrod, hogy ki a nő és ki a szórakozó pasi?

Simán küldtél már képet perverznek is, sajnos én is, pedig volt már jó néhány kapcsolatom, ismerem a nőket, de ilyen oldalakon semmi garancia nincs, hogy aki a vonal másik végén van, az tényleg az, akinek mondja magát.

Próbálkozz, előbb utóbb összejön.

Nekem összejött 19 éves bombázó csaj is, igaz, hogy ő párban volt és csak pár alkalmas szex lett belőle a távolság miatt, de bármire van lehetőség.

Ha meg nem nézel ki jól, akkor ne is várd, hogy kapkodjanak utánad egy ilyen oldalon. 1000 férfi közül a szexrandi oldalakon van mondjuk 50, aki minden héten tud randizni valakivel és szex lesz a vége, meg 850, akiknek soha, semmi nem jön össze.

Pont úgy, mint a való életben, az erősebb, a jobb a nyerő itt is.

2012. júl. 5. 18:59
 12/14 A kérdező kommentje:

nos én ugy gondolom nem az a benő tipus vagyok, aki a farkárol tart galériát.

nem vagyok tulságosan maszkulin alkat, de vannak nök akiknek felkeltem a sexuális érdeklödését (az más kérdés, hogy elszurom a lehetöséget)...viszont ugy látom, hogy ezeken az oldalakon tényleg csak a JÓ pasik érnek el eredményeket. Kigyurt test, ÉS még intelligens is legyen.

én tényleg nem tudok addig udvarolni egy lánynak, hogy a barátnöm legyen, szexpartnerkeresön meg a külsőm miatt nem érek célt.

2012. júl. 5. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem meg első alkalomra kellene,ilyen oldalra gondoltam de á ezek után.Melyik az az ingyenes oldal ahol kiírom hogy szűz vagyok taníts be és bejön.Mellesleg az első kedves hölgy válaszolónak írnám hogy kapva kapnék a lehetőségen,itt vagyok.
2013. febr. 21. 14:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Node oszinten mit gondolsz, ilyen xarokra reggel fel no? Marmint nem fizetos? Ket okbol kereshet ilyen modon no szexpartnert: vagy qrva, vagy qrvaronda.

Ha egy kicsit is jol nez ki, akkor nem okoz gondot neki "csakarra" talalni jelentkezot a kozvetlen kornyezetebol is.

Az osszes ilyen kereso lehuzas es atvagas, ha azt a penzt felretenned es elqrvaznad sokkal tobbre mennel vele.

2016. febr. 29. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!