Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan a legtöbb lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan a legtöbb lány itt a gykn, hogy nem igazán hajlandò visszaírni a képemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Tettem fel tegnap egy kerdest, hogy van e eselyem a csajoknal a kepeim alapjan, mert csak ritkan tudok kimozdulni. 8 lany kert kepet, kuldtem is, de csak 4 volt olyan gerinces, hogy vissza is irt. Pedig direkt mondtam, hogy nyugodtan johet negativ komment is, szeretem a kritikat. Megsem volt ezekben semennyi gerinc sem. Pedig eleg jol kinezo pasi vagyok a 4 komment alapjan.
2012. júl. 23. 07:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
küldj nekem is légyszi, kíváncsi lettem. válaszolok természetesen
2012. júl. 23. 10:26
 12/24 anonim ***** válasza:
Ilyenkor igazából nem a kritika kedvéért, hanem azért kérnek képet az emberek, mert reménykednek, hogy hátha bejössz nekik, és akkor lehet egymással valamit kezdeni. Annak a 4-nek nem jöttél be, innentől pedig fütyültek rád. Ennyi.
2012. júl. 23. 10:32
 13/24 A kérdező kommentje:
De kedves doki,, én nem összejönni akartam velük, csak egy véleményét kapni magamról. Ha ezt nem tudjak felfogni és visszairni legalább annyit,, hogy te rusnya dög, akkor nagyon nagy baj van a fejükben.
2012. júl. 23. 10:45
 14/24 anonim ***** válasza:
Küldj képet!:)
2012. júl. 23. 11:04
 15/24 anonim ***** válasza:

39 éves nő vagyok, kamasz lánnyal... nem áll szándékomban pasizni, tehát ha csak ez a cél, hogy felszedj valakit, akkor nem én vagyok az embered :D

De ha küldesz képet, ígérem, őszintén véleményt nyilvánítok... de egyre vigyázz!

Ami a szívemen, az a számon! :D

2012. júl. 23. 11:18
 16/24 anonim ***** válasza:
Na hajrá nekem is küldhetsz képet! De én kemény csaj vagyok. Elmondom őszintén,ha gáz vagy és nem érdekel a sírás! Vissza is írok bármi a vélemény.. na puszi vároma képet;)
2012. júl. 23. 11:19
 17/24 anonim ***** válasza:

Küldeheted!:)

csak vigyázzbmer elég kritikusvvagyok;)

ha őszinte véleménynkellnmegkapod:D

2012. júl. 23. 12:11
 18/24 anonim ***** válasza:
nekem is küldhetsz :D
2012. júl. 23. 13:28
 19/24 anonim ***** válasza:
nekem is kuldhetsz:P
2012. júl. 23. 13:36
 20/24 A kérdező kommentje:
Remelem mindenki kapott kepet.
2012. júl. 23. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!